9:39 Παρασκευή 20 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

"Μπλόκα" της ΕΛΑΣ και στο γεμάτο από κόσμο Σύνταγμα - Οι έλεγχοι και τα πρόστιμα [φωτο - βίντεο]

"Μπλόκα" της ΕΛΑΣ και στο γεμάτο από κόσμο Σύνταγμα - Οι έλεγχοι και τα πρόστιμα [φωτο - βίντεο]

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ

Η κάμερα του eReportaz βρέθηκε λίγο πριν τις 21:00 και στο Σύνταγμα, όπου από το απόγευμα βρίσκονται εκατοντάδες πολίτες για να κάνουν τα ψώνια και τη βόλτα τους. Περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν “στηθεί” στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, απέναντι από την ελληνική Βουλή.

Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχει ακόμα αρκετός κόσμος στην πλατεία και στους γύρω δρόμους και δεκάδες αστυνομικοί. Στο έργο της επιτήρησης του lockdown έχουν επιστρατευθεί και δημοτικοί αστυνομικοί. Στο διάστημα 22:00 – 5:00 που ισχύει το απαγορευτικό θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις σε κάθε αυτοκίνητο που κινείται τις ώρες αυτές.

Υπενθυμίζεται ότι επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο για λόγους υγείας και εργασίας, πάντα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σε διαφορετική περίπτωση θα επιβάλλονται οι διοικητικές κυρώσεις και πρόστιμο 300 ευρώ.

Σύνταγμα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτεταμένοι έλεγχοι και μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. σήμερα – “Βροχή” τα πρόστιμα!


 

 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ακόμα και στις 21:00 η κίνηση είναι αρκετά μεγάλη, με την Αστυνομία να κάνει δεκάδες ελέγχους και να “κόβει” βροχή τα πρόστιμα. Όλα αυτά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης «επιστράτευσης» όλων των αστυνομικών, ακόμα και από τα γραφεία και μπλόκα σε όλα τα σημεία των πόλεων που μπορεί να παρατηρηθεί συνωστισμός, μέχρι και είσοδο σε σπίτια σε περίπτωση που υπάρξουν καταγγελίες για παραβίαση του περιοριστικού μέτρου των εννέα ατόμων στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Σύνταγμα

Σημειώνεται ότι για αύριο Χριστούγεννα επιτρέπεται η μετακίνηση για μετάβαση σε σπίτια συγγενών, με όλους τους κανόνες που προβλέπονται στη σχετική ΚΥΑ, δηλαδή δύο άτομα συγγενείς πρώτου βαθμού με μάσκες στο αυτοκίνητο και ανήλικα τέκνα αν υπάρχουν.

Σύνταγμα

Και η άλλη όψη της Αθήνας μετά τις 22:00

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους και δείχνουν τι ακριβώς ζούμε φέτος όλοι οι Έλληνες αλλά και ο κόσμος όλος.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας