3:26 Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Blue Horizon: Διαψεύδει ο Παύλος Μαρινάκης -«Δεν είναι προαγωγή όταν κάποιος από κεντρικός Λιμενάρχης γίνεται βοηθός κλαδάρχη»

Blue Horizon: Διαψεύδει ο Παύλος Μαρινάκης -«Δεν είναι προαγωγή όταν κάποιος από κεντρικός Λιμενάρχης γίνεται βοηθός κλαδάρχη»

Διαψεύδει ο Παύλος Μαρινάκης – «Δεν είναι προαγωγή όταν κάποιος από κεντρικός Λιμενάρχης γίνεται βοηθός κλαδάρχη»

Από την πλευρά του, και ερωτηθείς σχετικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, διέψευσε τις αναφορές σύμφωνα με τις οποίες πήρε προαγωγή ο Κεντρικός Λιμενάρχης ο οποίος ήταν βάρδια όταν έχασε τη ζωή του ο 36χρονος Αντώνης, λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος έγινε βοηθός κλαδάρχη.

«Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο (ότι πήρε προαγωγή). Καταρχάς δεν μπορεί να θεωρείται προαγωγή όταν κάποιος φεύγει από κεντρικός λιμενάρχης Πειραιά και γίνεται βοηθός κλαδάρχη», είπε ο κ. Μαρινάκης, παραθέτοντας μάλιστα και τον νόμο βάσει του οποίου έγινε η μετάθεση μέχρι να κριθεί.

«Ξεκίνησε η προβλεπόμενη ποινική διαδικασία και δεν μπορούσε ένας ελεγχόμενος να είναι στη θέση του κεντρικού λιμενάρχη. Οπως αναφέρει ο νόμος, ο συγκεκριμένος με βάση τη θέση και τον βαθμό που είχε, έπρεπε να επιλεγεί σε μια από θέσεις και μπήκε βοηθός Κλαδάρχη σε μία μη επιχειρησιακή θέση μέχρι να κριθεί η υπόθεση», υποστήριξε ο κ. Μαρινάκης, προσθέτοντας ότι «δεν ευσταθεί και δεν προκύπτει από πουθενά» ότι πρόκειται για αναβάθμιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Εισαγγελέα ο οδηγήθηκε ο 74χρονος για το έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα

ΕΛ.ΑΣ: Χειροπέδες σε αστυνομικό από το Εσωτερικών Υποθέσεων για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

  

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας