4:27 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Χανιά: Γνωστοί οι λαθροθήρες που χτύπησαν αστυνομικούς

Χανιά: Γνωστοί οι λαθροθήρες που χτύπησαν αστυνομικούς

Χρειάστηκε πολύωρη συμπλοκή σώμα με σώμα για να καταφέρουν οι αστυνομικοί να ακινητοποιήσουν έναν από τους τρεις λαθροθήρες που εντόπισαν να κυνηγούν παράνομα λαγούς σε περιοχή των Χανίων. Οι άλλοι δυο, τους χτύπησαν και κατάφεραν να διαφύγουν αλλά τα στοιχεία τους είναι γνωστά και αναζητούνται.

Οι άνδρες της Ασφαλείας και του ΤΑΕ Χανίων που είχαν πληροφορίες ότι λαθροκυνηγοί θα έβγαιναν για να κυνηγήσουν λαγούς παρ’ ότι το κυνήγι αρχίζει στις 15 Σεπτεμβρίου, είχαν στήσει ενέδρα στην περιοχή Βαρύπετρο. Μόλις προσπάθησαν να συλλάβουν τους δράστες, εκείνοι όρμησαν εναντίον τους και άρχισαν να τους χτυπούν. Οι δυο το έβαλαν στα πόδια και χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι και τη βλάστηση, αλλά ο 48χρονος Χανιώτης συνελήφθη.

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν μια κυνηγετική καραμπίνα, έξι λαγοί και φακοί που χρησιμοποιούνται στο νυκτερινό κυνήγι. Ο δράστης αποκάλυψε την ταυτότητα των άλλων δυο, για τους οποίους η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό καθώς κατηγορούνται για αντίσταση, εκτός από την παράνομη θήρα και οι έρευνες για τη σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας