22:53 Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Δίκη Πισπιρίγκου: Αναβολή λόγω... Φερεντσβάρος για τις 26 Φεβρουαρίου αποφάσισε η έδρα

Δίκη Πισπιρίγκου: Αναβολή λόγω... Φερεντσβάρος για τις 26 Φεβρουαρίου αποφάσισε η έδρα

Το πρωί της Τετάρτης, 21 Φεβρουαρίου, όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Πισπιρίγκου, βρισκόντουσαν στην αίθουσα, αλλά έλειπε ο Αλέξης Κούγιας.

Η Πρόεδρος από την έδρα ανακοίνωσε ότι είχε σταλεί ένα email στις 19 Φεβρουαρίου με το οποίο ο Αλέξης Κούγιας, ανέφερε ότι “λόγω ανυπέρβλητου προβλήματός μου, απαιτείται να ταξιδέψω στο εξωτερικό, οπότε δεν δύναμαι να παρουσιαστώ στο δικαστήριο στις 21 Φεβρουαρίου 2024. Παρακαλώ όπως υπάρξει αναβολή και ορισμός νέας ημερομηνίας ώστε να αγορεύσω και να εκπληρώσω το καθήκον μου απέναντι στη Δικαιοσύνη και την εντολέα μου.

Η Πρόεδρος απευθύνθηκε στην συνεργάτη του Αλέξη Κούγια, Αναστασία Μπάκα, η οποία είχε δηλώσει ότι δεν θα ζητηθεί αναβολή και θα αγορεύσει η ίδια στην περίπτωση που χρειαστεί, και την ρώτησε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του Αλέξη Κούγια, και αν έχει κάποιο έγγραφο που να το αποδεικνύει.

Η Αναστασία Μπάκα, απάντησε πως το μόνο που έχει είναι η φωτογραφία του εισιτηρίου του Αλέξη Κούγια για την Ουγγαρία. Είπε ακόμα “ο κος Κούγιας νόμισε ότι θα αναχωρούσε 11 η ώρα το βράδυ και όχι 11 το πρωί γι αυτό δε ζήτησε αναβολή”. Η Πρόεδρος απάντησε “δηλαδή πήγε να δει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος. Δεν είναι σωστό αυτό που λέτε διότι σε άλλη δίκη είχε δηλώσει προγενέστερα κώλυμα, άρα το γνώριζε”.

Η πρόεδρος Θα μπορούσε να είχε ζητήσει αναβολή της ημερομηνίας από την προηγούμενη φορά που ανακοινώθηκε, ώστε να μην ταλαιπωρεί το δικαστήριο, διότι τα περιθώρια στενεύουν και οι ημερομηνίες είναι λίγες.

Συνεχίζει ο Κούγιας

Και συνέχισε η Πρόεδρος: “Θα μπορούσατε να αγορεύσετε εσείς, αλλά δεν γίνεται να ξεκινά κάποιος, να συνεχίζει κάποιος άλλος, μετά να επανέρχεται ο πρώτος, οπότε γι αυτό το λόγο το δικαστήριο διακόπτει τη συνεδρίαση για τις 26/2 στις 9.30 το πρωί και θα πάμε μέχρι τις 6 το απόγευμα για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία. Στις 29/2 μέχρι ότι ώρα χρειαστεί με τα απαραίτητα διαλείμματα. Ο Μάρτιος που είναι μπροστά μας είναι πολύ απαιτητικός και πρέπει να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία”.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέμπη: Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων της Εξεταστικής – Ως τις 8 Μαρτίου τα πορίσματα

N. Κεραμέως: Έρευνα για το καθεστώς εργασίας του αυτοπροσδιοριζόμενου ως Παλαιοχριστιανός

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

           

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας