10:22 Κυριακή 28 Μαΐου 2023
eReportaz

Live:

E-Tense: Νέο DS 3, με καινοτόμα σχεδίαση και τεχνολογία

E-Tense: Νέο DS 3, με καινοτόμα σχεδίαση και τεχνολογία

E-Tense, νέο DS 3, με καινοτόμα σχεδίαση και τεχνολογία. Στην Ελλάδα το «μικρό» της ξεχωριστής γαλλικής φίρμας, αυτό που ουσιαστικά την εδραίωσε!

Ο συνδυασμός της χαρακτηριστικής τεχνογνωσίας της μάρκας και της πρωτοποριακής έμπνευσης χρίζει διάδοχο του DS 3 Crossback το Νέο DS 3, με νέα σχεδίαση και τεχνολογία.

Στην 100% ηλεκτρική έκδοση, το Νέο DS 3 E-Tense διαθέτει νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης 115 kW (156 ίππων) και νέα μπαταρία 54 kWh που του επιτρέπει να φτάσει σε αυτονομία έως και 404 km στον μεικτό κύκλο ή έως και 575 km στον αστικό κύκλο κατά WLTP.

Το Νέο DS 3 κατασκευάζεται αποκλειστικά στο Poissy, στην περιοχή του Παρισιού, με πληθώρα επιλογών κινητήρων, όπως αμιγώς ηλεκτρική, βενζίνη και diesel. Οι θερμικοί κινητήρες, καθώς και ο νέος ηλεκτροκινητήρας και η μπαταρία αυξημένης χωρητικότητας συναρμολογούνται επίσης στη Γαλλία.

Η διάθεση του νέου DS 3 ξεκίνησε στην ελληνική αγορά!

Το Νέο DS 3 E-Tense είναι το πρώτο μοντέλο του Ομίλου Stellantis που φέρει μια νέα ισχυρή μπαταρία χωρητικότητας 54kWh (ωφέλιμη χωρητικότητα 50,8kWh). Η νέα μπαταρία μπορεί να επαναφορτίσει από 0 έως 80% σε 25 λεπτά σε ταχυφορτιστή DC 100 kW, ενώ σε τριφασικό wallbox 11 kW AC μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε περίπου 5 ώρες.

Η νέα μπαταρία σε συνδυασμό με τη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής αυξάνει την αυτονομία του οχήματος σε 404 χιλιόμετρα στον συνδυασμένο κύκλο WLTP, ενώ ο οδηγός του νέου DS 3 E-Tense έχει στη διάθεσή του έως 575 χιλιόμετρα αυτονομίας σε αστικό περιβάλλον (WLTP).

Την γκάμα του νέου DS 3 ολοκληρώνουν ο κινητήρας BlueHDi 130 με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και δύο κινητήρες βενζίνης PureTech 100 με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και PureTech 130 με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων.

Το νέο DS 3 προσφέρεται σε 5 επίπεδα εξοπλισμού ανάλογα με τον κινητήρα. Πιο συγκεκριμένα οι εκδόσεις Bastille, Rivoli, Opera, Performance Line και Performance Line +.

Oι πελάτες του νέου DS 3 θα μπορούν να απολαμβάνουν το πρόγραμμα DS Assistance που τους παρέχει 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Επιπλέον, στο νέο DS 3 παρέχονται 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

DS DS DS

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IONIQ 5 N: Το EV υψηλών επιδόσεων κατακτά το αρκτικό περιβάλλον

Δοκιμή Honda e: Αυτοκίνητο από το μέλλον…

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

               

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας