4:14 Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Έφοδος οικονομικών εισαγγελέων στο σπίτι του Βγενόπουλου - Πήραν υπολογιστές και έγγραφα

Έφοδος οικονομικών εισαγγελέων στο σπίτι του Βγενόπουλου - Πήραν υπολογιστές και έγγραφα

Έφοδο στην οικία του Ανδρέα Βγενόπουλου και των συνεργατών του πραγματοποίησαν οικονομικοί εισαγγελείς, συλλέγοντας στοιχεία για τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο επιχειρηματίες με τη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικονομικοί εισαγγελείς πήραν από τα σπίτια υπολογιστές και έγγραφα.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι προ ημερών δόθηκε εισαγγελική εντολή για το άνοιγμα των δικογραφιών που αφορούν τον Ανδρέα Βγενόπουλο , οι οποίες ήδη παραδόθηκαν από τον Ισίδωρο Ντογιάκο στα χεριά της από της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένη Ράικου προκειμένου να εξεταστεί το περιεχόμενο τους εκ νέου.

Η ανάσυρση από το αρχείο έγινε λόγω των νέων στοιχείων που ανέκυψαν και τέθηκαν υπόψη της Ξένιας Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ανάμεσά τους, αναφορές και έγγραφα πολιτικών προσώπων και συγκεκριμένα των Γιάννη Τσιρώνη και Νίκου Σιφουνάκη, η άσκηση της πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της Γεωργίας Τσιρώνη από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου σχετικά με τους χειρισμούς της στην υπόθεση του κ. Βγενόπουλου, δημοσιεύματα του Τύπου, όπως και το γεγονός ότι η έρευνα για τον επίμαχο επιχειρηματία σχετικά με την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας και τα ομόλογα, είχε ξεκινήσει με αυτοκαταγγελία του κ. Βγενόπουλου.

 

Πηγή: Οικονομικοί εισαγγελείς πήραν υπολογιστές και έγγραφα από το σπίτι του Βγενόπουλου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/279892/oikonomikoi-eisaggeleis-piran-ypologistes-kai-eggrafa-apo-spiti-toy-vgenopoyloy#ixzz4FJmLn5hI

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας