20:06 Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Έκτακτο: Με επικεφαλής τον Νίκο Καρακούκη η επαναξιολόγηση της αιτίας θανάτου της Μαλένας από την Πάτρα

Έκτακτο: Με επικεφαλής τον Νίκο Καρακούκη η επαναξιολόγηση της αιτίας θανάτου της Μαλένας από την Πάτρα

Έκτακτο: Με επικεφαλής τον Νίκο Καρακουκη η επαναξιολόγηση της αιτίας θανάτου της Μαλένας από την Πατρα


ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ


Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της μικρής Μαλένας από την Πάτρα η οποία κατέληξε στις 13 Απριλίου 2019 ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Όπως αποκάλυψε ο Πετρος Κουσουλος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης με τη συνδρομή του κ. Νίκου Καλογριά και της κυρίας Τσάκωνα θα επαναξιολογήσουν τα αιτία θανάτου! Υπενθυμίζεται ότι βάσει της δημοσιογραφικής έρευνας της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» η μικρή Μαλένα είχε άψογες εξετάσεις ακόμη και λίγες ώρες πριν καταλήξει.

 

Πάτρα: Η Μαλένα πέθανε υγιής στο Νοσοκομείο-Τα αποτελέσματα των εξετάσεων και η “τυπική” ιατροδικαστική (ντοκουμέντα)

Αστοχία διαγνώσεων και ιατροδικαστικές εξετάσεις οι οποίες ήταν πέρα για πέρα τυπικές περιέχονται στο φάκελο με το θρίλερ στην Πάτρα, όπου η οικογένεια Δασκαλάκη, έβλεπε το ένα παιδί να πεθαίνει το ένα πίσω από το άλλο. Το eReportaz ακολουθώντας τη μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα της “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”, φέρνει στο “φως” της δημοσιότητας  ολόκληρο τον ιατρικό φάκελο για το θάνατο της μικρής Μαλένας, η οποία κατέληξε το απόγευμα της 13ης Απριλίου 2019 μέσα στο Νοσοκομείο “Παίδων”.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Από την ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας-νεκροτομής την οποία υπογράφει η κυρία Χριστίνα Τσάκωνα η οποία εξέτασε την άτυχη Μαλένα στις 16 Απριλίου 2019 προκύπτει ότι το μικρό κορίτσι έφερε δυο μικροεκδορές στη ρινική χώρα (!), ότι το στομάχι της ήταν κενό (σ.σ. εδώ υπάρχει αντίφαση με αυτά που κατέθεσε η μητέρα ότι την ταϊσε κοτόπουλο σουβλάκι λίγες ώρες πριν καταλήξει) ενώ από τις ιστολογικές εξετάσεις παρατηρήθηκε “εκτεταμένη κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων” καθώς και έντονο “πνευμονικό οίδημα, πνευμονική συμφόρηση”. Ως αιτία θανάτου καταγράφεται η “ηπατική ανεπάρκεια”. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ με όλα τα ντοκουμέντα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Δεν είμαστε εγκληματίες” λένε οι γονείς που έχασαν και τα τρία τους παιδιά στην Πάτρα (βίντεο)

Πενήντα ημέρες από την απαγωγή του επιχειρηματία Γ. Κυπαρίσση – Έκκληση της μητέρας στους απαγωγείς να επικοινωνήσουν μαζί της

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας