10:42 Τρίτη 5 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

ΕΛΑΣ: Δεν συνδέεται ο θάνατος του Κατσίφα με τη σημαία

ΕΛΑΣ: Δεν συνδέεται ο θάνατος του Κατσίφα με τη σημαία

Η συμπλοκή του Κώστα Κατσίφα με την αλβανική αστυνομία που οδήγησε στον θάνατο του δεν σχετίζεται με την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας. Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Κατσίφας συμμετείχε στον σημαιοστολισμό στους Βουλιαράτες, όπου αναρτήθηκαν δεκάδες σημαίες, ενόψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, χωρίς να ανακύψει κάποιο θέμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, φορώντας στολή παραλλαγής, ήταν οπλισμένος με καλάσνικοφ, αρχικά πυροβόλησε στον αέρα και μετά κατά διερχόμενου περιπολικού της αστυνομίας, το οποίο δέχτηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες (υπάρχουν και φωτογραφίες), ενώ στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες. Στη συνέχεια διέφυγε. Έγιναν αναζητήσεις και τελικά εντοπίστηκε σε μία βουνοπλαγιά, στην περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι του. Η αλβανική αστυνομία διέταξε την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων, οι οποίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στην περιοχή. Σημειώθηκαν πυροβολισμοί με συνέπεια τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Δίπλα στον νεκρό βρέθηκαν οκτώ κάλυκες, μία τσάντα με περίπου 100 σφαίρες καλάσνικοφ, μαχαίρι στρατιωτικού τύπου και θηλιά στρατιωτικού τύπου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κατσίφας ήταν εδώ και κάποιες μέρες αρκετά φορτισμένος και ενοχλημένος από τις ασταμάτητες περιπολίες των Αλβανών αστυνομικών κοντά στο σπίτι του και όταν έφτασε η εθνική μας εορτή άρχισε να έχει μία παράξενη συμπεριφορά η οποία όπλισε το χέρι του με αποτέλεσμα αυτή την τραγική εξέλιξη.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας