11:10 Κυριακή 14 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Έλενα Ακρίτα προς Μητσοτάκη: Μιλάς «ως σύζυγος και όχι ως πρωθυπουργός»

Έλενα Ακρίτα προς Μητσοτάκη: Μιλάς «ως σύζυγος και όχι ως πρωθυπουργός»

Τροφοδοτεί την κόντρα με τη Μαρέβα Μητσοτάκη η Έλενα Ακρίτα, καθώς με νέα ανάρτησή της κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «κατάχρηση εξουσίας».

Με ανάρτησή της στο facebook, η Έλενα Ακρίτα αναφέρεται στη δήλωση του πρωθυπουργού το βράδυ της Δευτέρας, παρατηρώντας πως ενώ ο ίδιος αναφέρει πως μιλάει «ως σύζυγος και όχι ως πρωθυπουργός», η κατάθεση μήνυσης εναντίον της ανακοινώθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο: «Κατάχρηση εξουσίας λέγεται αυτό αλλά δεν το μάθατε από μένα», αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αφού το θέμα είναι ‘οικογενειακό’ κι όχι πολιτικό, γιατί ανακοινώνει το πρωθυπουργικό γραφείο τη μήνυση και όχι ο δικηγόρος της κ. Μητσοτάκη; Γιατί δεν βγαίνει μπροστά ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί αλλά βάζει μπροστά τον άντρα της; Κατάχρηση εξουσίας λέγεται αυτό αλλά δεν το μάθατε από μένα», γράφει η Έλενα Ακρίτα.

Η ανάρτησή της πάντως ξεκινά με το ότι δεν πρόκειται να «κάνει το χατίρι του κ. Μητσοτάκη» και να «να στρέψει την πολιτική ατζέντα από το έγκλημα των Τεμπών», προσθέτει πως η σημερινή της ανάρτηση είναι η τελευταία επί του θέματος και δεν πρόκειται να επανέλθει, εάν δεν προκληθεί.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:
Και κάτι τελευταίο. Επειδή δεν πρόκειται να κάνω το χατίρι του κ. Μητσοτάκη που προσπαθεί, όπως κάνει πάντα, να στρέψει την πολιτική ατζέντα από το έγκλημα των Τεμπών, να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και δεν θα επανέλθω αν δεν προκληθώ.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, με τη συγκάλυψη, τις υποκλοπές, τις κλοπές προσωπικών δεδομένων και τα σκανδαλα της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης από την Μεταπολίτευση και μετά.
Πάμε λοιπόν.
Ζήτησα αμέσως άρση ασυλίας. Ο Καραμανλής πότε θα ζητήσει;
Αφού το θέμα είναι «οικογενειακό» κι όχι πολιτικό, γιατί ανακοινώνει το πρωθυπουργικό γραφείο τη μήνυση και όχι ο δικηγόρος της κ. Μητσοτάκη; Γιατί δεν βγαίνει μπροστά ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί αλλά βάζει μπροστά τον άντρα της;
Κατάχρηση εξουσίας λέγεται αυτό αλλά δεν το μάθατε από μένα.
Ή η «επίθεση» είναι πολιτική, ή είναι προσωπική. Αποφασίστε.
Είστε και άσχετοι, μόνο σεξισμός δεν είναι αυτό. Θα ήταν αν σχολίαζα το φύλο, την ηλικία, την εμφάνιση. Αντιθετα, θέτω μόνο πολιτικά ερωτήματα: τα 40 ακίνητα, το σπίτι του Βολταίρου, το κοινό #νοτ πόθεν εσχες.
Έχω τα έγγραφα που αποδεικνύουν πώς αποκτήθηκε και το τελευταίο τούβλο που έχω στην κατοχή μου.
Εσείς για τα 40 ακίνητα;
Πρέπει να επαναφέρουμε για τα πολιτικά πρόσωπα το Πόθεν και να μην κρυβόμαστε πίσω από το Έσχες.
Θα έρθει και ο πρωθυπουργός μάρτυρας. Καλώς να ορίσει. Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η παρουσία του, άλλωστε καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβαται. Ή μήπως όχι;
Και
Όταν έρθει η υπόθεση στα δικαστήρια, μην αρχίσετε να ζητάτε τη μια αναβολή μετά την άλλη. Να βγουν όλα στο φως.
Αυτά και τέλος. Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε όταν η χώρα μας βυθίζεται στη διαπλοκή, στη συγκάλυψη εγκλημάτων, στη φτώχεια στην ανέχεια και στην απελπισία.
Και αυτό θα πράξουμε. Δεν θα σάς αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ολομέλεια η συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του ν/σ για φορολόγηση πολυεθνικών και της τροπολογίας για Golden Visa

Μητσοτάκης: Ας αφήσουν εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας