4:07 Παρασκευή 24 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Φανερά καταβεβλημένος ο Βασιλιάς Κάρολος στο πρώτο του μήνυμα μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο

Φανερά καταβεβλημένος ο Βασιλιάς Κάρολος στο πρώτο του μήνυμα μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο

Το πρώτο βίντεο του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο, μεταδόθηκε σήμερα με αφορμή την βρετανική ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Στο σημερινό προγραμματισμένο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που προκάλεσε ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του, ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίστηκε με κόκκινα μάτια και πρησμένα χέρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρησμένα άκρα του Καρόλου δεν είναι κάτι καινούργιο και έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης αρκετές φορές στο παρελθόν. Ακόμη και στην τελετή στέψης του. Μάλιστα και ο ίδιος έχει αστειευτεί κάνοντας λόγο για «δάχτυλα – λουκάνικα».

«Η Κοινοπολιτεία είναι σαν τα καλώδια ενός σπιτιού, και οι άνθρωποί της, η ενέργειά μας και οι ιδέες μας είναι το ρεύμα που διαπερνά αυτά τα καλώδια. Μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, δυναμώνουμε με την ανταλλαγή προοπτικών και εμπειριών και με την προσφορά και τον δανεισμό των μυριάδων τρόπων με τους οποίους ο καθένας μας έχει αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής μας», γράφτηκε στο Instagram της βασιλικής οικογένειας, όπου αναρτήθηκε και απόσπασμα της δήλωσης του βασιλιά Καρόλου.

Ο βασιλιάς Κάρολος στο σημερινό του μήνυμα πέντε βδομάδες μετά την έναρξη των θεραπειών του για την αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη είπε: «Έχοντας πρόσφατα γιορτάσει τα 75α γενέθλιά μου, μου ζεσταίνει την καρδιά να αναλογίζομαι τον τρόπο με τον οποίο η Κοινοπολιτεία ήταν μια σταθερά σε όλη μου τη ζωή – μια πολύτιμη πηγή δύναμης, έμπνευσης και υπερηφάνειας […]Τις τελευταίες εβδομάδες, συγκινήθηκα βαθύτατα από τις εξαιρετικά ευγενικές και διακριτικές ευχές σας για την υγεία μου και, σε αντάλλαγμα, δεν μπορώ παρά να συνεχίσω να σας υπηρετώ, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, σε όλη την Κοινοπολιτεία», είπε ο βασιλιάς Κάρολος στο μήνυμα του στον βρετανικό λαό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη για τη μονταρισμένη φωτογραφία

Το παλάτι του Κένσινγκτον αποσύρει την φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά από φήμες πως είναι “fake”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας