3:42 Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

H Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη για τη μονταρισμένη φωτογραφία

H Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη για τη μονταρισμένη φωτογραφία

Η πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον πυροδότησε  περισσότερες φήμες για την κατάσταση της υγείας της, γυρίζοντας μπούμεραγκ για το βρετανικό παλάτι η απόφαση να δημοσιοποιήσει μια «αλλοιωμένη εικόνα» όπως σχολίασε το Associated Press.

Ώρες μετά τη δημοσίευσή της, τρία μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων το AP, Reuters και το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων απέσυραν τη φωτογραφία λόγω φόβου ότι είχε υποστεί ψηφιακή «επεξεργασία» υπογραμμίζοντας οτι «η φωτογραφία δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά».

Ο υπουργός Ασφαλείας Tom Tugendhat δήλωσε ότι είναι «σημαντικό να καταγράφουμε τις καταστάσεις με ακρίβεια».

Δήλωσε στο Times Radio: «Δεν θα περιμένατε από εμένα να σχολιάσω καμία φωτογραφία, ειδικά όχι την Ημέρα της Μητέρας, όταν νομίζω ότι πολλοί από εμάς τραβούσαμε και βελτιώναμε ελαφρώς φωτογραφίες που τραβήξαμε από τις μητέρες μας, αλλά κυρίως από τα παιδιά μας. Οπότε δεν θα το κρίνω”.

Την φωτογραφία τράβηξε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ την περασμένη εβδομάδα στο Ουίνσδορ και δόθηκε στη δημοσιότητα την Ημέρα της Μητέρας για το Ηνωμενο Βασίλειο ως ευχαριστήριο μήνυμα προς τους πολίτες για τη συνεχή υποστήριξή τους μετά την εγχείρησή της στην κοιλιακή χώρα περίπου δυο μήνες πριν .

Ο βασιλικός σχολιαστής Peter Hunt δήλωσε στην εφημερίδα Εvening Standard: «Αυτό είναι επιζήμιο για τους βασιλικούς. «Ήξεραν ότι θα υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για οποιαδήποτε φωτογραφία έβγαζαν με την Κέιτ. «Η πρόκλησή είναι ότι οι βασιλικοί θαυμαστές θα αναρωτιούνται τώρα εάν μπορούν να τους εμπιστευτούν και να τους πιστέψουν όταν θα δημοσιοποιήσουν την επόμενη ανακοίνωση για την υγεία της».

Λίγο αργότερα και μετά τον σάλο που προκλήθηκε η  πριγκίπισσα της Ουαλίας ζήτησε συγγνώμη «για οποιαδήποτε σύγχυση» που προκάλεσε η φωτογραφία της για την Ημέρα της Μητέρας, επιβεβαιώνοντας έτσι πως η φωτογραφία ήταν προϊόν φωτο-μοντάζ.

Η Κέιτ, σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε: «Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το παλάτι του Κένσινγκτον αποσύρει την φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά από φήμες πως είναι “fake”

Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση (φωτογραφία)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας