Φρίκη: Έφηβη ανάγκασε 12χρονη να συμμετέχει σε τρίο με τον 27χρονο σύντροφό της

Φρίκη: Έφηβη ανάγκασε 12χρονη να συμμετέχει σε τρίο με τον 27χρονο σύντροφό της

Στο μητρώο καταδικασθέντων για σεξουαλικά αδικήματα προστέθηκε το όνομα μίας 19χρονης, η οποία κανόνισε ραντεβού για τρίο με τον 27χρονο σύντροφό της και μία 12χρονη.

Η τότε 17χρονη Κλόε Μπράντλεϊ έστειλε μήνυμα στον 27χρονο Άντονι Ρόσκο σχετικά με το ραντεβού τους και μετά έφθασε σπίτι του συνοδευόμενη από μία 12χρονη όπου ακολούθησε ερωτική συνεύρεση και με τις δύο.

Καθώς αστυνομικοί πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή, εντόπισαν τα δύο κορίτσια να φεύγουν από το σπίτι του άνδρα στις 5.30 το πρωί. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το κινητό της Μπράντλεϊ και ανακάλυψαν τις συνομιλίες της με τον Ρόσκο. Όταν ο άνδρας ανακρίθηκε σχετικά με το περιστατικό απάντησε: “Όταν κάποιος σου δίνει το Άγιο Δισκοπότηρο, θα το αρπάξεις, δεν θα το αφήσεις”.

Η πλέον 14χρονη κοπέλα είπε: “Αισθάνομαι σύγχυση για όσα συνέβησαν και δεν ξέρω πώς αισθάνομαι για ό,τι μου συνέβη. Με άλλαξε συναισθηματικά. Δεν κοιμάμαι κι έχω όλο αναδρομές του περιστατικού. Με έκανε πιο υποψιασμένη με τους άνδρες και δεν αφήνω κανέναν να με αγγίξει. Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνω στο σχολείο. Μισώ την Κλόε Μπράντλεϊ και αισθάνομαι πλέον διαφορετικά απέναντί της. Βγάζω τη μια μέρα τη φορά . Ανακουφίστηκα όταν δήλωσαν ένοχοι καθώς δεν ξέρω εγώ τι θα έκανα”.

Η 19χρονη που τώρα ζει με τους παππούδες της στο Άνω Μάντσεστερ δήλωσε ένοχη για το ραντεβού που η ίδια οργάνωσε και είναι σεξουαλικό παράπτωμα. Καταδικάστηκε σε 22 μήνες φυλάκιση με ένα έτος αναστολή.

Σχόλια