Τηλεθεάτρια έσωσε τη ζωή παρουσιάστριας: Ανακάλυψε ότι έχει κύστη στον λαιμό χάρη στην παρατηρητικότητά της

Τηλεθεάτρια έσωσε τη ζωή παρουσιάστριας: Ανακάλυψε ότι έχει κύστη στον λαιμό χάρη στην παρατηρητικότητά της

Σωτήρια αποδείχθηκε η παρατηρητικότητα μίας τηλεθεάτριας του καναλιού Ten στην Αυστραλία για μία παρουσιάστρια.

Η τηλεθεάτρια έβλεπε την εκπομπή της προηγούμενης Παρασκευής, όταν παρατήρησε πως η Antoinette Lattouf είχε μία μεγάλη κύστη στον λαιμό της που γινόταν εμφανής την ώρα που μίλαγε σε συνδυασμό με κάποιες κινήσεις της.

Δεν κράτησε την παρατήρηση αυτή για τον εαυτό της, αντίθετα, πήρε την απόφαση να στείλει ένα μήνυμα στους υπεύθυνους της εκπομπής, γράφοντας:

«Έχει τσεκάρει τον θυρεοειδή της τελευταία; Δεν το παίζω έξυπνη, ούτε κοροϊδεύω, απλά ανησυχώ με αυτό που είδα στην τηλεόραση», έγραψε η Wendy McCoy, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν είναι γιατρός, αλλά είχε έναν φίλο που είχε κάτι ανάλογο.

Η παρουσιάστρια είχε ιστορικό καρκίνου στον θυρεοειδή

Μόλις έδειξαν το μήνυμα στην παρουσιάστρια, πήγε και είδε τα συγκεκριμένα πλάνα και σοκαρίστηκε κάπως, καθώς στην οικογένειά της υπήρχε ιστορικό καρκίνου στον θυρεοειδή. Επικοινώνησε αμέσως, λοιπόν, με τον γιατρό της και ξεκίνησε την προβλεπόμενη διαδικασία. Μετά από 3 εξετάσεις αίματος, έναν υπέρηχο και μία ακτινογραφία, αποδείχθηκε ότι ήταν αυτοάνοσο και δεν είχε σχέση με καρκίνο.

Η ίδια τελικά έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να της αφαιρεθεί η κύστη, καθώς σε διαφορετικά περίπτωση υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να της δημιουργηθεί πρόβλημα στην μυϊκή της δύναμη, στην υγεία των οστών, ακόμα και στον καρδιακό ρυθμό.

Topnews.gr

Σχόλια