5:09 Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Γεωργιάδης: Μονόδρομος οι εκλογές αν Βενιζέλος-Κουβέλης δεν αντέχουν το βάρος της αλλαγής

Γεωργιάδης: Μονόδρομος οι εκλογές αν Βενιζέλος-Κουβέλης δεν αντέχουν το βάρος της αλλαγής

”Οι εκλογές είναι μια περιπέτεια που η χώρα δεν χρειάζεται. Αλλά αν είναι να έχουμε μια κυβέρνηση που δεν θέλει να σπάσει αυγά και να μην συγκρουστεί με τον σκληρό πυρήνα του κράτους, τότε οι εκλογές είναι μονόδρομος” τόνισε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

”Εάν οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης δεν αντέχουν το βάρος της αλλαγής του κράτους ας αναλάβουν τις ευθύνες τους” ανέφερε χαρακτηριστικά.

”Είναι ψεύτης όποιος ισχυρίζεται πως η αναδιάρθρωση μπορούσε να γίνει με την ΕΡΤ εν λειτουργία. Θα απαιτούνταν 6 χρόνια για να γίνουν οι εν λόγω απολύσεις σύμφωνα με τη νομοθεσία που επιτρέπει έως 30 απολύσεις το μήνα” πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΕΡΤ ώρα μηδέν. Σήμερα η σύσκεψη των αρχηγών. Συμβιβασμός ή εκλογές. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξειςΣύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η ΝΔ δεν πρόκειται να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό, χαρακτηρίζοντας πάντως ως δίκαιη τη δυσπιστία του. Η απομάκρυνση συνδικαλιστών που βαρύνονται με κακουργήματα, πανάκριβες εξωτερικές παραγωγές και αναξιοκρατία είναι οι προτεραιότητες των αλλαγών που πρέπει να γίνουν τόνισε.

”Παρά το γεγονός πως οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν συμφωνήσει στον αριθμό των 2.000 απομακρύνσεων από τον δημόσιο τομέα, άφησαν την καυτή πατάτα στα χέρια του Σαμαρά κι εκείνοι σφύριζαν κλέφτικα” είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ

πηγή: news247.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας