12:31 Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Γερμανία: Μητέρα έπνιξε με πανάκι τα τρία της βρέφη - Κοινά στοιχεία με τους θανάτους στην Πάτρα (βίντεο)

Γερμανία: Μητέρα έπνιξε με πανάκι τα τρία της βρέφη - Κοινά στοιχεία με τους θανάτους στην Πάτρα (βίντεο)

Μια περίπτωση που έχει κοινά στοιχεία με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα συνέβη στη Γερμανία. Μία μητέρα έκλεισε τη μύτη και το στόμα των βρεφών της με ένα πανάκι και τα δολοφόνησε σταδιακά  μέσα από το 2004 μέχρι και το 2009. Η  Ναταλία Μ. επέμενε ότι επρόκειτο για αιφνίδιο βρεφικό θάνατο. Όταν πέθανε και το τρίτο βρέφος ο Ντένις το 2009 η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά στην υπόθεση. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησαν ήταν ότι το μόνιτορ που σχεδιάστηκε να παρακολουθεί την αναπνοή και τους παλμούς του βρέφους είχε αποσυνδεθεί. Η ίδια είπε ότι έκλεισε το μόνιτορ για να ταϊσει τον μικρό Ντένις και στη συνέχεια τον έβαλε στο κρεβάτι του. Αργότερα ξύπνησε το βράδυ και είδε το βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του. Όπως είπε ,ξύπνησε τον σύζυγό της ,έκαναν προσπάθειες ανάνηψης αλλά μάταια.

Το σοκαριστικό είναι ότι οι αρχές δεν μπορούσαν να εντοπίσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι επρόκειτο για δολοφονίες, πέρα από το στατιστικό παράδοξο ,όπως στην περίπτωση  της Πάτρας.

Κλιμάκιο της αστυνομίας και ένας ιατροδικαστής ασχολήθηκαν εκτενώς με την υπόθεση. Αφού δεν μπορούσαν να εντοπίσουν αν υπήρξε εγκληματική ενέργεια αποφάσισαν να ερευνήσουν αν υπήρχε περίπτωση να πρόκειται για θάνατο από φυσικά αίτια. Έψαξαν και τον γονιδιακό παράγοντα ζητώντας από τους γονείς να δώσουν αίμα. Τελικά απέκλεισαν την περίπτωση να πρόκειται για θάνατο από φυσικά αίτια οπότε ερεύνησαν ξανά την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.

Ανέκριναν  το ζευγάρι και μετά από πολύωρες ανακρίσεις , ο πατέρας των παιδιών είπε κάτι στα Ρωσικά στη μητέρα. Τότε αυτή ξαφνικά αφού είπε ότι ευθύνεται μόνο η ίδια και ότι ο σύζυγος της δεν ήξερε τίποτα ομολόγησε τις δολοφονίες.

Το πλέον σοκαριστικό είναι ότι στον ανακριτή η μητέρα -τέρας έδειχνε αμετανόητη. “Ήθελε να κλείσει τα παιδιά σαν ραδιόφωνο” ανέφερε χαρακτηριστικά . Είπε μάλιστα ότι θα έκανε άλλο παιδί!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με την έρευνα των αρχών. Υπότιτλοι :vutopia

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις από Λαμπρόπουλο και Κουσουλό

Πάτρα: Το στοιχείο σοκ για τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας – Είχε σοβαρή βραδυκαρδία 25 λεπτά πριν ειδοποιηθούν οι γιατροί

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας