17:02 Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Γερμανία - Νέο μεγάλο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων - Καταδικάστηκαν τέσσερις παιδόφιλοι

Γερμανία - Νέο μεγάλο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων - Καταδικάστηκαν τέσσερις παιδόφιλοι

Τέσσερις παιδόφιλοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση στη Γερμανία, κατηγορούμενοι για τον βιασμό ανήλικων αγοριών, αφού πρώτα τα παρέσυραν σε μια αποθήκη κήπου στην πόλη Μίνστερ της δυτικής Γερμανίας, όπου τους έδιναν ναρκωτικά και τα κακοποιούσαν σεξουαλικά.

Επικεφαλής της εγκληματικής αυτής οργάνωσης ήταν ο 28χρονος τεχνικός υπολογιστών Adrian V., ενώ η αποθήκη ανήκε στη 45χρονη μητέρα του, η οποία φρόντιζε και κάλυπτε τον γιό της και τους άλλους τρεις δράστες, όλοι τους Γερμανοί υπήκοοι.

Σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο dpa, οι δράστες κατηγορούνται για 29 υποθέσεις κακοποίησης και βιασμών αγοριών μέσα στο 2020, ενώ το δικαστήριο έκανε γνωστό πως τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης (συμμετείχαν επίσης ένας 35χρονος ειδικός Πληροφορικής, ένας 30χρονος τεχνίτης κι ένας 42χρονος υπάλληλος παροχής υπηρεσιών φροντίδας), έλαβαν μέρος στον επαναλαμβανόμενο βιασμό ανήλικων αγοριών, το ένα εκ των οποίων, ηλικίας 11 ετών σήμερα, ήταν ο γιός της κοπέλας του 28χρονου.

germany1
Ο 28χρονος επικεφαλής της οργάνωσης παιδόφιλων

Οι εισαγγελείς παρουσίασαν περίπου 30 ώρες βίντεο, πολλά από τα οποία είχαν κοινοποιηθεί σε φόρουμ στο darknet.

Ο προεδρεύων δικαστής Ματίας Φέιλερ, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τα «φρικτά γεγονότα» που παρουσιάστηκαν στη δίκη, αποκαλώντας τις βιντεοσκοπήσεις «βαθιά ενοχλητικές».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 


Ο επικεφαλής της εγκληματικής ομάδας παιδόφιλων καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 ετών και οι άλλοι τρεις δέχτηκαν ποινές από 10 μέχρι 12 έτη, οι οποίες πάντως, εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης, μπορούν να αναθεωρηθούν προς τα επάνω.

Η μητέρα του 28χρονου καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για συνέργεια.

Η αστυνομία εξακολουθεί να εξετάζει στοιχεία που έχουν προκύψει από την κακοποίηση στην αποθήκη του Μίνστερ και τα έχουν χρησιμοποιήσει για τον εντοπισμό υπόπτων σε όλη τη Γερμανία και στο εξωτερικό. Συνολικά, έχουν αναγνωριστεί περισσότεροι από 50 ύποπτοι, οι 30 εκ των οποίων έχουν τεθεί υπό κράτηση.

Η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και οι ποινές ήταν σε γενικές γραμμές σύμφωνες με αυτό που ζήτησαν οι εισαγγελείς.

Πηγή: Protothema.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας