7:31 Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

"Γίναμε όλοι προπονητές"

"Γίναμε όλοι προπονητές"

Δεν μπορώ να καταλάβω αλήθεια κάποιους προπονητές, δημοσιογράφους και κάθε λογής αναλυτές ως προς την κριτική που κάνουν στην εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου σχετικά με την απόδοσή της στα παιχνδια με Σλοβακία και Λιχτενστάιν.

Βρε ανεγκέφαλοι όλων των ειδών και συνομοταξιών, από πότε μία ομάδα που σημειώνει νίκες έστω και με μέτρια απόδοση πρέπει να μπαίνει στον τοίχο και να πυροβολείται; Το ζητούμενο είναι ότι η ελληνική ομάδα ήταν η καλύτερη δεύτερη όλων των ομίλων και τερμάτισε στην πρώτη θέση με τη Βοσνία,  την οποία έχασε λόγω διαφοράς τερμάτων. Θα διεκδικήσει την πρόκριση σε αγώνες μπαράζ το Νοέμβριο.

Κι εκεί στρέφεται όλο το ενδιαφέρον. Τον αντίπαλό μας θα τον γνωρίζουμε στις 21/11. Στα δύο αυτά παιχνίδια θα κριθεί η πρόκριση. Κι εκεί θα κάνουμε ταμείο… Και ρωτάω εγώ ο αφελής, με τα τόσα χρόνια δημοσιογραφικής πείρας που κουβαλάει η πλάτη μου: αν προκριθούμε στα τελικά του Μουντιάλ παίζοντας το ίδιο μέτριο ποδόσφαιρο, ποιον άραγε θα πειράξει; Από πότε μια ομάδα κρίνεται με βάση την απόδοση κι όχι με βάση τα αποτελέσματα που φέρνει;; Για μένα, όλοι όσοι κάνουν αναλύσεις αυτού του είδους είναι της πλάκας αναλυτές.. Απλά επειδή η ανάλυσή τους δεν έχει κανένα νόημα… Προσωπικά δεν ανησυχώ καθόλου από το μέτριο θέαμα που παρουσιάζει η εθνική ομάδα. Προτιμώ να κρίνω από το αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν, θα περιμένω τα αποτελέσματα που θα φέρει στους δύο καθοριστικούς αγώνες μπαράζ. Μην πυροβολείτε, κύριοι!! Σταθείτε δίπλα στην εθνική!! Δώστε κουράγιο στους παίκτες!! Ανεβάστε το ηθικό τους!!

Αυτός είναι ο ρόλος του καθένα μας από όποια θέση βρίσκεται. Πιστεύω στην εθνική!! Με λίγη τύχη για να αποφύγουμε τους Γάλλους, τους οποίους δεν θέλω όχι μόνο από αγωνιστικής πλευράς αλλά και από πλευράς παρασκηνίων, που σίγουρα θα παίξουν το ρόλο τους – η Κόπα Καμπάνα και η σάμπα μάς περιμένουν…!!!

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ
Χ.ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας