1:56 Κυριακή 14 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση (φωτογραφία)

Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση (φωτογραφία)

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίζεται για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη μέσα στον Ιανουάριο. Φωτογραφίες της Κέιτ δημοσιεύονται στις ΗΠΑ σε ένδειξη ότι η ανάρρωσή της προχωράει, αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το Fox News, η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε τη Δευτέρα κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ, στα περίχωρα του Λονδίνου. Καθόταν στη θέση του συνοδηγού του οχήματος που οδηγούσε η μητέρα της και φορούσε γυαλιά ηλίου.

Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι «Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η καθοδήγηση ισχύει» προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να είναι «καλά». Η Κέιτ σχεδιάζει να επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα».

Σύμφωνα επίσης με  σχετικό άρθρο της Telegraph ο περιορισμένος αριθμός των εκ γενετής γαλαζοαίματων μελών της βασιλικής οικογένειας καθώς και η προχωρημένη ηλικία αρκετών εξ αυτών, οδήγησε το παλάτι στην απόφαση να αναβαθμίσει την βασίλισσα Καμίλα – η οποία μετά την διάγνωση του βασιλιά με καρκίνο έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος από τα βασιλικά καθήκοντα – αλλά και την Κέιτ Μίντλετον η οποία θα μπορεί εφεξής να  απονέμει τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους του βασιλιά.

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο μόνο οι υψηλόβαθμοι εκ γενετής γαλαζοαίματοι έχουν το δικαίωμα να απονέμουν τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους του βασιλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το παλάτι διαψεύδει τις θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Εικασίες, φήμες και σενάρια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον – Πάσχει από τη νόσο του Κρον;

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας