2:18 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Η Ελευθερία (Ρίτα) Μωραϊτάκη Πικρού επισκέφθηκε την Νέα Φιλαδέλφεια και συναντήθηκε με του υποψηφίους δημάρχους

Η Ελευθερία (Ρίτα) Μωραϊτάκη Πικρού επισκέφθηκε την Νέα Φιλαδέλφεια και συναντήθηκε με του υποψηφίους δημάρχους

Στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά, «Αττική Μπροστά», Ελευθερία (Ρίτα) Μωραϊτάκη Πικρού. Η κα Μωραϊτάκη Πικρού μίλησε σε πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας με θέμα την προσφορά στο συνάνθρωπο. Η κα Μωραϊτάκη Πικρού στην ομιλία της τόνισε: «Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι πάνω από όλα. Ενώνει, δε διχάζει».

Την κα Μωραϊτάκη τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κ. Γιάννης Βούρος και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κ.κ. Στέφανος Γατσούλης, Γιάννης Τομπούλογλου, απόδειξη του πως μπορούν να ενωθούν όλες οι παρατάξεις γύρω από έναν κοινό σκοπό. Η κα Μωραϊτάκη Πικρού ευχαρίστησε για την οργάνωση της εκδήλωσης τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργο Κουμουτσάκο.

Η κα Μωραϊτάκη Πικρού τόνισε ακόμα τα βαθιά συναισθήματα αγάπης που τρέφει για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα υπογραμμίζοντας: «Προσπαθώ και αγωνίζομαι για την πρόοδο του Δήμου, για τις προσφυγικές περιοχές, όπου ήρθαν και έζησαν πρόσφυγες από τα άγια χώματα της Μικράς Ασίας και το Πόντου και οι απόγονοί τους συνεχίζουν να προοδεύουν και να κρατούν τις μνήμες ζωντανές».

Επίσης η κα Μωραϊτάκη Πικρού αναφέρθηκε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ σημειώνοντας: «Είναι μεγάλος ο σεβασμός μου για τον Σεβασμιότατο. Η πίστη μας είναι φορέας ελπίδας για τον αγώνα μας δίπλα στο συνάνθρωπο. Μας θωρακίζει με δύναμη, ώστε να πορευθούμε με αξίες και σεβασμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακοκαιρία: Μεγάλη χαλαζόπτωση σε Ήπειρο, Καλάβρυτα και Ξυλόκαστρο

Αποκάλυψη: Η αγωγή (ύψους 255.000 ευρώ) Μπιμπίλα σε Κούγια

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας