22:23 Σάββατο 28 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Η NRG γεμίζει με ταχυφορτιστές το εθνικό δίκτυο

Η NRG γεμίζει με ταχυφορτιστές το εθνικό δίκτυο

Τις υποδομές του Ομίλου Motor Oil, μέσω των πρατηρίων της AVIN και της Shell, αξιοποιεί η NRG έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει το μεγαλύτερο και πλέον αναπτυσσόμενο δίκτυο ταχυφορτιστών. Η εταιρεία παρουσίασε την εξέλιξη του νέου λογοτύπου της και λάνσαρε την πρωτοποριακή υπηρεσία incharge, κάνοντας μια δυναμική τοποθέτηση στη μετεξέλιξη του ενεργειακού τοπίου και στην επιτάχυνση της υιοθέτησης εναλλακτικών τεχνολογιών.

Σε σχετική εκδήλωση η εταιρεία αποκάλυψε τη νέα της ταυτότητα με την οποία μετασχηματίζεται σε έναν σύγχρονο και ολοκληρωμένο πάροχο ενεργειακών υπηρεσιών.

Πλέον, με το incharge παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης, αξιοποιώντας το ευρύτατο δίκτυο των πρατηρίων της μητρικής Motor Oil.

Ο κ. Αναστάσιος Λωσταράκος, γενικός διευθυντής της NRG, μιλώντας για την αποκάλυψη της νέας οπτικής ταυτότητας της εταιρείας και την ολοκληρωμένη στρατηγική της σημείωσε: «Παρέχουμε την ενέργεια του μέλλοντος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε όλο το εθνικό μας δίκτυο. Με υπευθυνότητα, πληρότητα, επάρκεια και δυνατότητες που μόνο η NRG έχει και υλοποιεί. H NRG εξελίσσεται και μετατρέπεται σε έναν πραγματικά ολοκληρωμένο πάροχο».

Όπως δημοσιεύτηκε στην ΜΠΑΜ της Κυριακής

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας