1:07 Κυριακή 3 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Η Opel εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» - Αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα

Η Opel εγκαινιάζει το πρόγραμμα  «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» - Αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα

Η Opel εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel».  Αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, ενώ αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας.

Στο βολάν ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Μέσω του νέου προγράμματος, η Opel δίνει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων από όλες τις μάρκες, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία. Η Opel προσφέρει αξία σε αυτά τα παλαιά οχήματα και καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μια έκθεση Opel, προκειμένου να λάβουν ένα σημαντικό όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους. Παράλληλα, η Opel αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να επιλέξει το μοντέλο Opel που του ταιριάζει.

Το όφελος

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως και τα €3.500, ανάλογα με το μοντέλο Opel που θα επιλεγεί, ενώ κάθε νέο Opel συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Μέσω του προγράμματος «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το best-seller της ελληνικής αγοράς για το 2023, το Opel Corsa! Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης τα SUV της Opel. Το δημοφιλές Mokka, το Crossland και το Grandland αποτελούν την πρόταση της Opel στην κατηγορία των SUV και εκφράζουν τη νέα εποχή Opel. Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel

Opel Grandland GS-Line

Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel

Opel Mokka GS Line

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ψηφιακή εμπειρία σε μια BMW του μέλλοντος στην Έκθεση Τεχνολογίας CES 2024 – Γενετική τεχνητή νοημοσύνη, επαυξημένη πραγματικότητα και τηλεχειριζόμενη στάθμευση

Νέα γενιά ASX: Στην καρδιά της βασικής κατηγορίας «B-SUV»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας