6:28 Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Η Σταρ Ελλάς Σαμάνθα Μίσοβιτς για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της – «Είναι ψυχολογική καταστροφή»

Η Σταρ Ελλάς Σαμάνθα Μίσοβιτς για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της – «Είναι ψυχολογική καταστροφή»

Η Σταρ Ελλάς Σαμάνθα Μίσοβιτς μιλά για το ταξίδι της στην Ινδία, για τα καλλιστεία Μις Κόσμος και για τις ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο

Λίγο πριν φύγει για τα καλλιστεία «Μις Κόσμος», η Σταρ Ελλάς 2022 Σαμάνθα Μίσοβιτς έκανε δηλώσεις για της γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν μέσω ψεύτικου λογαριασμού στο διαδίκτυο.

Το λαμπερό μοντέλο Σαμάνθα Μίσοβιτς μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» για το συμβάν, επισημαίνοντας ότι θα κινηθεί νομικά και θα κυνηγήσει μέχρι τέλους όσους εμπλέκονται με τη διαρροή των φωτογραφιών.

Θα το πάω νομικά, αν δεν σταματήσει αυτό, θα το κυνηγήσω στα άκρα

«Είναι ένα θέμα που έχει γίνει εδώ και λίγα χρόνια και συνεχίζεται ακόμη. Οι φωτογραφίες δεν έχουν κατέβει ακόμη και δεν μπορώ να πω ότι έχω όλο το υλικό. Δεν ξέρω τι δείχνουν προς τα έξω, γιατί διαγράφουν τα μηνύματα, μετά μπλοκάρουν τους χρήστες που έστειλαν, γιατί ο κόσμος με γνωρίζει, ο κόσμος ξέρει ότι τα μηνύματα που τους έρχονται δεν είναι από μένα.

«Είναι κακία και ψυχολογική καταστροφή»
Έχω σίγουρα κάποιες συνομιλίες. Είναι ένα θέμα το οποίο είχα πει ότι δεν θα δώσω σημασία, πλέον δεν μπορώ να μην δώσω σημασία. Έχει καταντήσει κουραστικό, ασχολούμαι με τη ζωή μου, ας ασχοληθεί και ο κόσμος με τη δικιά του και ειδικά σε ένα τέτοιο κομμάτι με αυτό που κάνουν, είναι πολύ άσχημο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σαμάνθα Μίσοβιτς.

 

 

«Δεν είναι ζήλια αυτό, είναι κακία και ψυχολογική καταστροφή θα μπορούσα να πω, δηλαδή αν δεν ήμουν ένας άνθρωπος τόσο δυνατός, ίσως να με επηρέαζε πάρα πολύ δεν ξέρω κι εγώ μέχρι ποιο σημείο. Θα το πάω νομικά, αν δεν σταματήσει αυτό, θα το κυνηγήσω στα άκρα», υπογράμμισε η Σαμάνθα Μίσοβιτς.

 

Πηγή: in.gr /alphatv

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας