Η Τζολί για το χωρισμό της με τον Πιτ!

Η Τζολί για το χωρισμό της με τον Πιτ!

Αυτόν τον καιρό και χάριν της προώθησης της νέας της ταινίας και τα νέα για την ενσωμάτωσή της στη Marvel, η Angelina Jolie βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα και δε μιλάει μόνο για τα επαγγελματικά της. Όντας παντρεμένη με τον Brad Pitt κι έχοντας μαζί έξι παιδιά, το διαζύγιό της συζητήθηκε σε όλον τον κόσμο κι οι fans των δύο ηθοποιών θέλουν να μάθουν ο,τι πληροφορία υπάρχει σχετικά με αυτό. Γι’ αυτό και τα Μέσα, αν έχουν την ευκαιρία να τη ρωτήσουν, θα την εκμεταλλευτούν.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στη Γαλλική Madame Figaro κι αποκάλυψε τι ακριβώς της συνέβαινε στο τέλος της σχέσης της με τον Brad Pitt και ποια ήταν η ψυχολογική της κατάσταση.

«Δεν ξέρω για πεπρωμένο, αλλά είμαι σίγουρη ότι είμαι σε μετάβαση. Επιστρέφω στον εαυτό μου. Γιατί ήμουν λίγο χαμένη».

«Νομίζω ότι ήταν στο τέλος της σχέσης μου με τον Brad και μετά όταν χωρίσαμε. Ήταν περίπλοκο, δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου πια και γινόμουν, πώς να το πω, μικρότερη, ασήμαντη, ακόμα κι αν δεν το έδειχνα.

«Ήμουν βαθιά στενοχωρημένη, ήμουν πληγωμένη. Από την άλλη, ήταν ενδιαφέρον το να πέσω σε αυτή την ταπεινότητα και την αίσθηση ασημαντότητας».

«Είναι ένα μάθημα που περνάω στα παιδιά μου: η ιδέα της ανανέωσης και, μέσα από όλα, η πιθανότητα της χαράς. Έπρεπε να ανακαλύψω ξανά τη χαρά»

Σχόλια