4:25 Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Κικίλιας για βιασμό 12χρονης: Η Δικαιοσύνη και η Πολιτεία δεν κατάφεραν να προστατεύσουν τα παιδιά μας

Κικίλιας για βιασμό 12χρονης: Η Δικαιοσύνη και η Πολιτεία δεν κατάφεραν να προστατεύσουν τα παιδιά μας

«Είναι ευθύνη της Εισαγγελίας να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των 212 – 213 που φαίνεται ότι έχουν ασελγήσει πάνω στο κορμάκι αυτού του μικρού κοριτσιού. Είναι ιερή υποχρέωση της ελληνικής δικαιοσύνης, αλλά και της ελληνικής πολιτείας να μην κουκουλωθεί κανένα όνομα και εξαφανιστεί από τις λίστες» τόνισε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στο βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

«Νομίζω και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι υπάρχουν στη δικογραφία πάνω από 1.500 σελίδες. Θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι παιδόφιλοι για να διαπομπευθούν πριν τιμωρηθούν από την δικαιοσύνη. Σε άλλες χώρες όπως η Αμερική και η Αγγλία ξέρετε υπάρχει online πλέον ποιος παιδόφιλος ζει και που» ανάφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Κικίλιας.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ξέρουν οι οικογένειες ότι στο τάδε μαγαζί δουλεύει ένας παιδόφιλος, στη γειτονιά τους ζει ένας παιδόφιλος και είναι σωστό, είναι ο τρόπος να προστατεύσουμε τα παιδιά μας». Ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως η ελληνική δικαιοσύνη και η ελληνική πολιτεία δεν επέτυχε να προστατεύσει τα παιδιά μας μέχρι σήμερα με τα στοιχεία τα οποία βγαίνουν στη δημοσιότητα και τα κυκλώματα τα οποία υπάρχουν.

Την αυστηροποίηση του πλαισίου ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ ο κ. Κικίλιας. «Είναι προφανές ότι πρέπει να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο και, σας επαναλαμβάνω, βλέπετε ότι για «ψύλλου πήδημα» διαπομπεύονται και γίνονται βορά στα θηρία, για κάθε είδους απάτη, μικροαπάτη και λοιπά. Πόσο μάλλον για τους παιδοβιαστές, σκεφτείτε πώς αισθάνονται στη μέση ελληνική οικογένεια μια μάνα, ένας πατέρας αυτή τη στιγμή έχοντας δει όλα αυτά τα πράγματα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παιδοβιαστές: Στις φυλακές Τριπόλεως οδηγούνται οι Μίχος και Σοφιαννίδης

Συνθήματα οργής στο μαγαζί και το αυτοκίνητο του 53χρονου βιαστή και προαγωγού στα Σεπόλια

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας