8:49 Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Κορωνοϊός: Οι Φιλιππίνες ανακοίνωσαν τη μεγαλύτερη αύξηση στους θανάτους μετά από τρεις μήνες

Κορωνοϊός: Οι Φιλιππίνες ανακοίνωσαν τη μεγαλύτερη αύξηση στους θανάτους μετά από τρεις μήνες

Το υπουργείο Υγείας των Φιλιππίνων ανακοίνωσε σήμερα 42 νέους θανάτους, που είναι η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση στον αριθμό των νεκρών εδώ και σχεδόν τρεις μήνες και 1.233 νέα κρούσματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο συνολικός αριθμός των νεκρών στις Φιλιππίνες ανέρχεται σε 1.360 και των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε 52.914.

Την ίδια ώρα, το Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε σήμερα 38 νέα κρούσματα του κορονοϊού, λιγότερα σε σχέση με τα 42 που καταγράφηκαν χθες αλλά σε γενικές γραμμές συμβαδίζοντας με την σημαντική αύξηση που σημειώνεται στην πόλη τις τρεις τελευταίες ημέρες. Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στο διεθνές χρηματοπιστωτικό κέντρο από τα τέλη Ιανουαρίου φθάνει τα 1.404, ενώ 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Παράλληλα, η Ινδονησία ανακοίνωσε σήμερα 1.611 νέα κρούσματα του κορονοϊού, με τον συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται σε 72.347, σύμφωνα με ανακοίνωση τους υπουργείου Υγείας.

Οι θάνατοι που σχετίζονται με την COVID-19 αυξήθηκαν κατά 52 σήμερα, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό σε 3.469, ενώ 33.529 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας