12:50 Κυριακή 26 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε κοινή επίσκεψη στην Θήβα την Παρασκευή

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε κοινή επίσκεψη στην Θήβα την Παρασκευή

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα επισκεφθούν μαζί μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην Θήβα την Παρασκευή (26.04.2024).

Η ανακοίνωση για την κοινή επίσκεψη Ιερώνυμου – Μητσοτάκη θα γίνει μια μέρα μετά την επίθεση στην βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία της στην Καβάλα την Κυριακή (21.04.2024) (επειδή ψήφισε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια) και δείχνει πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θέλει να ρίξει τους τόνους, κατά το newsit.gr.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ερώτηση δημοσιογράφου για τις επιθέσεις σε πολιτικούς με αφορμή την ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος τόνισε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν είναι σωστές.

«Η Εκκλησία είναι αγάπη. Παραπονιέται, λέει τις θέσεις της, είναι σταθερή σε αυτές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι εκείνη η οποία είναι πάνω από όλα, καθώς, επίσης, η ευγένεια και η ανοχή» σημείωσε.

Συμπλήρωσε, δε, πως: «Αυτά τα περιστατικά οφείλονται και στην παιδεία του καθενός και στην επίδραση μερικών ανθρώπων οι οποίοι εκλαμβάνουν πολλά πράγματα της Εκκλησίας σαν εκδίκηση. Η Εκκλησία, όμως, δεν εκδικείται. Αγαπάει, αλλά δε φεύγει από τις θέσεις της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΙΚΗ: Θα περάσει πειθαρχικό ο Παπαδόπουλος

Στ. Κασσελάκης: Δεν μπορεί να μένουν απομονωμένοι οι νησιώτες

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας