16:30 Τετάρτη 18 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Ντοκουμέντο: Επιβεβαιώνει Καλογρίτσα για White House ο μάρτυρας-κλειδί. Η ένορκη κατάθεση!

Ντοκουμέντο: Επιβεβαιώνει Καλογρίτσα για White House ο μάρτυρας-κλειδί. Η ένορκη κατάθεση!

Το eREPORTAZ φέρνει αποκλειστικά στο φως της δημοσιότητας όλη την Ένορκη Βεβαίωση του μάρτυρα κλειδί που είναι ο Κυριάκος Τόμπρας, ο οποίος διατηρεί κοινωνικές σχέσεις τόσο με την οικογένεια οικογενείας Χούρι και μετόχους της εταιρείας CCC όσο και με τον Χρήστο Καλογρίτσα.

Είναι εκείνος που έφερε σε επαφή τις δύο πλευρές το καλοκαίρι του 2016 προκειμένου να εξετάσουν αν μπορούν να συνεργαστούν στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός νέου τηλεοπτικού σταθμού στην χώρα μας. Μάλιστα όπως αναφέρει ο κ. Τόμπρας ο ίδιος ανέλαβε τον συντονισμό και όλες τις διαδικασίες μεταξύ των δύο πλευρών στο πολύπλευρο αυτό έργο το οποίο απαιτούσε και 50 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση του.  Μάλιστα επειδή ήταν τόσο χρονοβόρες οι διαδικασίες στην ένορκη βεβαίωση ο κ. Τόμπρας αναφέρει ότι την λύση για το 3.000.000 ευρώ που απαιτούντο για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό την έδωσε ο ίδιος ο κ. Χούρι, με την “εφεύρεση¨της υπεργολαβίας μεταξύ της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ και της CCC.

Τα όσα αναφέρει ο κ. Τόμπρας στην κατάθεση του είναι χαρακτηριστικά και αποκαλύπτουν όλες τις μεθοδεύσεις που έγιναν προκειμένου να δημιουργηθεί το τόσο πολύ ποθούμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ τηλεοπτικό κανάλι.

Το eREPORTAZ όπως όφειλε επικοινώνησε με τον κ. Τόμπρα ο οποίος επιβεβαίωσε και τα περί White House.

Διαβάστε εδώ όλη την ένορκη βεβαίωση του Κυριάκου Τόμπρα

Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ !!!

Ο Κυριάκος Τόμπρας με ανάρτηση του στο blog του Κινήματος Υπέρβαση ανέφερε στις 26 Ιανουαρίου 2020:

Διαβάζοντας σήμερα το ρεπορτάζ στο “ΜΠΑΜ”, με τις αποκαλύψεις του τραγελαφικού παρασκηνίου της υπόθεσης Καλογρίτσα, επιβεβαιώνεται, για μια ακόμη φορά, ότι, η ελληνική αριστερά, δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το “Σύνδρομο Μπελογιάννη”.

Και, ότι, ακόμη και ως κυβερνώσα πολιτική δύναμη, δεν μπόρεσε, ούτε για μια στιγμή, να καταλάβει την εξουσία, επειδή, φοβούμενη την ουσιαστική σύγκρουση με τους νταβατζήδες, προτίμησε την φαινομενικά ασφαλή αυταπάτη του νταραβεριού μαζί τους.

Πίστεψαν οι άκαπνοι ενοικιαστές του Μαξίμου ότι θα έκαναν δικές τους πουτάνες, τους μπαρουτοκαπνισμένους νταβατζήδες των ΜΜΕ. Τους καταπατητές ολόκληρης της Ηρώδου Αττικού.
Γίνεται πουτάνα ο νταβατζής ρε κορόιδα ;;;
Κάπως έτσι, δεν δίστασαν να ρίξουν στην κρεατομηχανή της πολιτικής τους επιβίωσης, έναν ακόμη, σύγχρονο Μπελογιάννη.
Τον Χρίστο Καλογρίτσα.
Ένα ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, “παιδί” του Χαρίλαου Φλωράκη και “πατερούλη”, με όλη την έννοια του όρου, των χαζοχαρούμενων νεοαριστερών της χαράς και της προόδου, που κατάφερε να μεγαλουργήσει στην Ελλάδα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και να κερδίσει, εκτός από πολλά έργα και αμέτρητο χρήμα, την αναγνώριση, την εκτίμηση και τον σεβασμό των πολιτικών του αντιπάλων, που του μοίραζαν γενναιόδωρα, επί 40 ολόκληρα χρόνια, εργολαβίες, λεφτά και δάνεια, γνωρίζοντας ότι είναι κομμουνιστής και, μάλιστα, παλαιάς κοπής.

Όσο για τον ίδιο τον Καλογρίτσα, επιβεβαίωσε τον ιστορικά αδιάψευστο κανόνα ότι, η καψούρα και η τσιπούρα πληρώνονται. Και, επειδή, εν προκειμένω, την ώρα της τσιπούρας δεν κατάφερε να την ζήσει στον αστερισμό του Σύριζα, πλήρωσε μόνο την καψούρα του.

Την καψούρα του παλιού κομμουνιστή, που όσο χρήμα και να απέκτησε ως σώγαμπρος του ελληνικού, κρατικοδίαιτου καπιταλισμού, μέσα του έκαιγε άσβεστη η φλόγα του ανεκπλήρωτου της δόξας της πρώτης φοράς αριστερά εξουσίας, που ερωτεύτηκε στα νεανικά του χρόνια και που έκανε το λάθος να πιστέψει ότι μπορούσε, επιτέλους, να την βιώσει ανενδοίαστα, το 2016, στην αγκαλιά του Αλ6.

Όμως, η εξουσία, είναι η μεγαλύτερη πουτάνα της ιστορίας, που ψάχνει πάντα τον καλό φιρφιρίκο που θα την ερωτευτεί και, με τις οδηγίες και την προστασία των νταβατζήδων, θα του φάει ολόκληρη την περιουσία. Και αφού μοιράσει τα κλοπιμαία στους νταβατζήδες, με τους οποίους είναι κατά βάθος ερωτευμένη, στο τέλος, θα πετάξει τον φιρφιρίκο στα αζήτητα, μαζί με τον “πατερούλη” και όλη την οικογένεια, που είχε την αφέλεια να αγοράσει το όνειρο της πολύφερνης νύφης.
Την επόμενη, λοιπόν, φορά Αλ6, αν θέλεις να σε σεβαστεί η εξουσία, μην επιχειρήσεις να ξανανταραβεριστείς με τους νταβατζήδες που την εκδίδουν. Όσες φορές και να σου καθήσει, όσα γούστα και να σου βγάλει, δεν πρόκειται ποτέ να τους πουλήσει. Φτιάξε δικούς σου νταβατζήδες, να την εκμεταλλεύονται αυτοί για λογαριασμό σου.
Και αν δεν ξέρεις πως γίνεται, ξεκίνα, έστω και τώρα στα 40+, να φέρνεις βόλτα τα μπουρδέλα…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας