19:49 Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Ο Μπογδάνος τρολάρει τον Κασσελάκη: Έρχεται με το φωτόσπαθο στο Star Wars της πολιτικής

Ο Μπογδάνος τρολάρει τον Κασσελάκη: Έρχεται με το φωτόσπαθο στο Star Wars της πολιτικής

Εξαιρετικά «αιχμηρός» ήταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σχολιάζοντας την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αρκετή διάθεση ειρωνίας και χιούμορ, σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. Ο κ. Μπογδάνος άρχισε να μιλάει αγγλικά και στη συνέχεια ανέφερε «Βλέπω ότι όποιος μιλάει αγγλικά, πάει μπροστά. Το κάνω κι εγώ. Τον κ. Κασσελάκη τον μάθαμε 15-20 Αυγούστου».

Σχετικά με το αν γνωρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη, επεσήμανε: « Δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά, του εύχομαι καλή επιτυχία, κάθε καλό. Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολούθησε< ». «Εγώ ειμί ο Ιησούς Χριστός;» μας είπε ο κ. Κασσελάκης; Είμαι το φως; Θα φέρω το φως; Αν δεν βλέπει τον εαυτό του σαν Μεσσία, μιλάμε για τον Λουκ Σκάιγουοκερ. Το Star Wars της πολιτικής. Ο Νταρθ Βέιντερ… Θα έρθει ο Κασσελάκης με το φωτόσπαθο να φέρει το φως σε μία καθημαγμένη Ελλάδα. Δεύτερον, είπε να πέσει η Δεξιά. Ποια Δεξιά; Κυβερνάει η Δεξιά στην Ελλάδα;», σχολίασε στη συνέχεια.

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πρόσθεσε: « Ένα τελευταίο. Είναι ψέμα ότι η υποψηφιότητά του είναι κινηματική. Τον μάθαμε και εξελέγη μέσα σε ένα μήνα, γιατί τον έπαιζαν όλα τα ΜΜΕ που κατά τα άλλα λέμε ότι στηρίζουν την κυβέρνηση. Εγώ πιστεύω ότι ανήκουν στο ίδιο σύστημα Κασσελάκης και Μητσοτάκης ».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας