12:01 Κυριακή 14 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Οι στενές σχέσεις του πρώην ισχυρού αιρετού στελέχους του Πατούλη

Οι στενές σχέσεις του πρώην ισχυρού αιρετού στελέχους του Πατούλη

Στενές επαφές, τρίτου ή τετάρτου τύπου –αυτό μένει να διακριβωθεί– έχει με συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα πρώην πανίσχυρο αιρετό στέλεχος της Περιφέρειας Αττικής το οποίο μεγαλουργούσε επί ημερών Γιώργου Πατούλη και εσχάτως –κατόπιν συντονισμένων κινήσεων του Νίκου Χαρδαλιά– έχει μπει στον «πάγο».

Του Πέτρου Κουσουλού

Ο εν λόγω κύριος, για τον οποίο έχουμε γράψει πολλά και γνωρίζουμε ακόμη περισσότερα, φέρεται, εσχάτως, να αναζητεί παρηγοριά στη δημοσιογραφική αγκαλιά συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο από την πλευρά του –μέσω των μέσων που διαθέτει– στοχοποιεί για λογαριασμό του καλού του φίλου πρόσωπα που θεωρεί ότι τροφοδοτούν ΜΜΕ με αξιόλογες, ποινικά και όχι μόνο, πληροφορίες σχετικά με τις ημέρες και τα έργα του πρώην πανίσχυρου άνδρα της Περιφέρειας.

Οι κακές γλώσσες και τα στόματα τα οποία έχουν αρχίσει πλέον να ανοίγουν αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν δώσει τα χέρια για συγκεκριμένα έργα ψηφιοποίησης, τα οποία κόπηκαν «μαχαίρι» από τον Χαρδαλιά.

Σαν να μη φτάνει αυτό, στην όμορφη παρέα εμπλέκεται –με διαφορετικό τρόπο και για άλλους λόγους– και ένα συγκεκριμένο συστηματάκι το οποίο ελέγχει τα τεχνικά έργα της Περιφέρειας Αττικής, στα οποία γίνεται το έλα να δεις. Ένα από αυτά είναι και το υπερτιμολογημένο έργο του Ταμείου Ανάκαμψης με αντικείμενο τη δομική ακεραιότητα 22 γεφυρών, συνολικού προϋπολογισμού 4.771.531,16 ευρώ. Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες και αποδεικτικά στοιχεία.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το εξώδικο Κούγια και η απόφαση 70/2023

Πάτρα – Πρόταση Εισαγγελέως: Τι μου είπε ο Ηλιάδης

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας