3:22 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Όταν ο Στέφανος διαβάζει Twitter

Όταν ο Στέφανος διαβάζει Twitter

Δεν γνωρίζω ποιος κρύβεται πίσω από την επικοινωνιακή καμπάνια του Κασσελάκη, οφείλω όμως να πω ότι διαβάζει πολύ Twitter και δη λογαριασμούς οι οποίοι έχουν αρκετούς ακολούθους.

Του Πέτρου Κουσουλού

Θαύμασα πραγματικά τα όσα κατάφερε να εκστομίσει ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τον Άρειο Πάγο απαντώντας στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, μετά την απειλή για «ξεδόντιασμα» που θύμισε Παύλο Πολάκη.

Αναφερόμενος λοιπόν στα της Θέμιδος, ο Κασσελάκης θύμισε ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων «δεν επενέβη όταν ο ανώτατος δικαστής κύριος Τζανερίκος κατήγγειλε απόπειρα επηρεασμού από το Μέγαρο Μαξίμου.

– Δεν επενέβη όταν ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, κύριος Ράμμος, δεχόταν προσωπικές επιθέσεις απλά και μόνο επειδή προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του.
– Δεν επενέβη όταν τα ατομικά δικαιώματα «ξεδοντιάστηκαν» από το Predator.
– Δεν επενέβη όταν 16.000 άνθρωποι πέθαιναν έξω από τις ΜΕΘ.
– Δεν επεμβαίνει όταν στρατιωτικές μονάδες ανατινάζονται και πλημμυρίζουν.
– Δεν επεμβαίνει όταν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα φαγώνονται.
– Αφού δεν επεμβαίνει όταν ο διεφθαρμένος δήμαρχος δεν ξεβουλώνει τα φρεάτια». Και μας υποσχέθηκε τα εξής: Ότι «η λειτουργία της Δικαιοσύνης θα αλλάξει. Οι έντιμοι δικαστικοί θα ενισχυθούν από εμάς προκειμένου να ασκούν απερίσπαστα το λειτούργημά τους. Θα πάψει αυτή η κατάσταση όπου ο απλός πολίτης πολεμά χρόνια να βρει το δίκιο του, ενώ οι ισχυροί έχουν ασυλία. Θα πάψει θέλουν δεν θέλουν, γιατί χωρίς Δικαιοσύνη δεν υπάρχει δημοκρατία.

Επιτέλους οι πολίτες θα βρίσκουν στη Δικαιοσύνη το τελευταίο αποκούμπι τους».

Πέραν της παντελούς ασχετοσύνης του Κασσελάκη, ο οποίος προφανώς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών δεν μπορεί να παρέμβει σε ποινικής φύσεως υποθέσεις και να διατάξει προκαταρκτικές (αυτό είναι δουλειά της εισαγγελικής Αρχής), πραγματικά εκστασιάστηκα όταν διαπίστωσα ότι ο Κασσελάκης, έξω από τον Άρειο Πάγο επαναλαμβάνω, απλώς διάβασε όσα είχε γράψει χρήστης του Twitter (X) λίγες ημέρες νωρίτερα στον λογαριασμό του! Αποθέωση!

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μαθήματα… δημοσιογραφίας από τον εκλεκτό των ΜΜΕ, Ανδρουλάκη

Ο νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ, το ΠΕΔΥ Θεσσαλίας και το… ασυμβίβαστο

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας