21:37 Τρίτη 17 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Πανικός από φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο γεμάτο επιβάτες στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας (αποκλειστικές εικόνες)

Πανικός από φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο γεμάτο επιβάτες στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας (αποκλειστικές εικόνες)

Πανικός και αναστάτωση  επικράτησε μεταξύ επιβατών όταν προκλήθηκε πυρκαγιά στο τουριστικό λεωφορείο που εκκινείτο στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα. όταν στο 127χλμ μετά τον κομβο της Μαλεσίνας και πριν τη γέφυρα του Μαρτίνου, ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι βγαίνει πυκνός καπνός. Ο οδηγός του λεωφορείου το ακινητοποίησε στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης λίγο πριν την έξοδο για το Ακραίφνιο.

Ρεπορτάζ: Νίκος Νικολετάκης

 

Οι 24 επιβάτες  όταν  κατάλαβαν τι συμβαίνει αναστατώθηκαν.  Πήραν άρον άρον τα πράγματα που είχαν μέσα στο όχημα και βγήκαν έξω. Ευτυχώς  ο οδηγός χρησιμοποιώντας τον πυροσβεστήρα κατάφερε να σβήσει τη φωτιά , χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Επιτόπου έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας  και περιπολικό για να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή κάποιου ατυχήματος.

Οι άτυχοι επιβάτες  που επέστρεφαν από εκδρομή στα Λουτρά Σμοκόβου ,αναγκάστηκαν να παραμείνουν έξω σε συνθήκες πολικού ψύχους καθώς το θερμόμετρο έδειχνε 2 βαθμούς υπό το μηδέν.

Η τροχαία έκλεισε τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα η κίνηση να διεξάγεται μόνο από μία λωρίδα.

Στο τουριστικό λεωφορείο προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές . Τελικά μετά από αρκετή ταλαιπωρία οι επιβάτες επέστρεψαν στον προορισμό τους με λεωφορείο της 7ης ΕΜΑΚ που ήρθε από τη Λαμία.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας