17:52 Κυριακή 22 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Παπαγγελόπουλος-Novartis: "O Μιωνής είναι αναξιόπιστος μάρτυρας"

Παπαγγελόπουλος-Novartis: "O Μιωνής είναι αναξιόπιστος μάρτυρας"

Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε βάρος του οποίου διενεργείται έρευνα από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, για τυχόν παρεμβάσεις του στο έργο της εισαγγελίας Διαφθοράς στην υπόθεση της Novartis, χαρακτηρίζει τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή ως «αναξιόπιστο μάρτυρα».

O κ. Παπαγγελόπουλος σε νέα δήλωση του, αναφέρεται στην επικείμενη κατάθεση, ενώπιον της Προανακριτικής, του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και προεξοφλεί ότι, θα υπάρξει ανέντιμη πολιτική εκμετάλλευση της κατάθεσης του επιχειρηματία «από διεφθαρμένους διαπλεκόμενους παρανοϊκούς που θα σπεύσουν να υιοθετήσουν τα μεγάλα ψεύδη του».

Διαβάστε τη δήλωση του:

«Κατέρρευσε η προσπάθεια συγκάλυψης του μεγάλου σκανδάλου της Novartis. Επιστρατεύουν λοιπόν τώρα και τον κ. Μιωνή γνωστό από την εμπλοκή του στη Λίστα Λαγκάρντ. Ο κ. Μιωνής έχει διωχθεί για απόπειρα κακουργηματικής απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου μαζί με το γνωστό Σταύρο Παπασταύρου, σύμβουλο του κ. Σαμαρά, και σήμερα κατηγορείται για εξαπάτηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Μετά το Noor 1 και τον ισοβίτη καταδικασμένο για ναρκωτικά Γιαννουσάκη εμφανίζεται ένας ακόμη αμφιλεγόμενος μάρτυρας άσχετος με την υπόθεση που ερευνά η επιτροπή”.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας