6:34 Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

«Παρμενίων – 23»: Συγχαρητήρια Α/ΓΕΕΘΑ στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για την επιτυχή ολοκλήρωση της άσκησης

«Παρμενίων – 23»: Συγχαρητήρια Α/ΓΕΕΘΑ στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για την επιτυχή ολοκλήρωση της άσκησης

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετείχε στην τακτική άσκηση μετά στρατευμάτων «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 23» συνεχάρη ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

‘Οπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, με σήμα του, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό για την «προετοιμασία – οργάνωση – έλεγχο – συντονισμό και εκτέλεση» της εξαιρετικά σημαντικής και «εθνικά επωφελούς ευρείας κλίμακος διακλαδικής και διυπηρεσιακής άσκησης των Ενόπλων Δυνάμεων».

‘Εκανε, δε, ειδική μνεία στον «άρτιο επαγγελματισμό, το υψηλό ηθικό, τη προσήλωση στο καθήκον και την πίστη στον σκοπό και στην αποστολή που σε συνδυασμό με την ευρηματικότητα, προσαρμοστικότητα και ευελιξία των δυνάμεων οδηγούν και άγουν στην συνισταμένη απαιτούμενη ισχύ πάσης φύσεως προς αντιμετώπιση των προκλήσεων και απειλών».

«Υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα, εκπαίδευση, πειθαρχία, διακλαδική και διυπηρεσιακή συνεργασία υψηλού επιπέδου οδηγούν μετά βεβαιότητας στο επιζητούμενο αποτέλεσμα» επισήμανε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Εξήρε, τέλος, την ενεργό συμμετοχή των Εθνοφυλάκων στην άσκηση, «γεγονός που», όπως τόνισε, «αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωση κυριολεκτικά στον “υπέρ βωμών και εστιών” αγώνα για την προάσπιση της πατρίδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στην Καλαμάτα

Χανιά: Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με όπλο – Στο νοσοκομείο με σφαίρα στο κεφάλι

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας