4:23 Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Πρόγραμμα δράσεων για την αναδιοργάνωση του ΕΣΥ

Πρόγραμμα δράσεων για την αναδιοργάνωση του ΕΣΥ

Σειρά δράσεων που θα αφορούν τον σχεδιασμό της οργάνωσης της δημόσιας υγείας και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού του εθνικού συστήματος θα αρχίσει να υλοποιεί εντός του μηνός η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης με τον επικεφαλής της Task Force, Χορστ Ράιχενμπαχ τέθηκε το θέμα της διαχείρισης των πόρων των δημόσιων νοσοκομείων καθώς και των ελλείψεων σε προσωπικό, με τον υπουργό Υγείας να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέες προσλήψεις.

“Έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με πολλές δράσεις για το όφελος των Ελλήνων πολιτών σε αυτή την εποχή κρίσης. Θα δείτε πολύ γρήγορα πως από την εφαρμογή του η υγεία θα προστατεύεται με πολύ καλύτερο τρόπο απ΄ ότι στο παρελθόν”, δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Γεωργιάδης συμπληρώνοντας πως θα βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με την Task Force τους επόμενους μήνες.

Το πρόγραμμα δράσεων θα έχει διάρκεια έτους και η πρώτη δράση θα ανακοινωθεί εντός του μήνα.Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Task Force τόνισε “είμαι πολύ ευχαριστημένος που η καλή συνεργασία συνεχίζεται”, ενώ απευθυνόμενος προς τον υπουργό Υγείας σημείωσε ότι “αισθάνομαι ότι νοιάζεστε πολύ για υγεία των πολιτών”.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας