21:03 Τρίτη 23 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Πυρά Παπαδημούλη κατά Κασσελάκη: «Όχι μόνο selfie και εσωκομματικό μπάχαλο»

Πυρά Παπαδημούλη κατά Κασσελάκη: «Όχι μόνο selfie και εσωκομματικό μπάχαλο»

Πρέπει να πέσουν εκατέρωθεν οι τόνοι, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ 

Να ξεκαθαρίσει εάν ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην ομάδα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς κάλεσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο ευρωβουλευτής μίλησε για τις εσωκομματικές εκλογές και την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρατώντας ωστόσο αποστάσεις τόσο από τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Φίλη, εκφράζοντας ωστόσο τον προβληματισμό του για την εικόνα της πρώτης δημοσκόπησης με τον Στέφανο Κασσελάκη στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως πρέπει να αποφευχθεί η διάσπαση.

«Και στον τομέα της αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίρνει κακό βαθμό, όπως και στον τομέα της αντιμετώπισης της εκρηκτικής ακρίβειας -πάνω απ’ όλα στα τρόφιμα- όπως επίσης και στον τομέα της δημοκρατίας με το ξεδιάντροπο ‘ξεδόντιασμα’ της ΑΔΑΕ. Για όλα αυτά, ο κόσμος περιμένει από εμάς, από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, δυναμική αντιπολίτευση, ενότητα, δημοκρατικές διαδικασίες, αποφυγή λαθών που τορπιλίζουν και υπονομεύουν το εσωκομματικό κλίμα. Όχι μόνο selfie και εσωκομματικό μπάχαλο».

Ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε την ανησυχία του καθώς, όπως είπε, «τέσσερις μέρες μετά την εκλογή του Προέδρου μας, με ένα σεβαστό καθαρό αποτέλεσμα, δεν έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

«Με προβληματίζει ότι ο νέος πρόεδρος, ο Στέφανος Κασσελάκης, τα έκανε… μούσκεμα στις διαδικασίες για την αντικατάσταση Θεοχαρόπουλου και Καλπάκη», είπε και συνέχισε: «Τον Στέργιο Καλπάκη τον όρισε ομόφωνα εκπρόσωπο Τύπου η Πολιτική Γραμματεία και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο ομόφωνα η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνουν από δημοσιογράφους την αντικατάστασή τους! Και δεν είναι σωστό ότι ακόμη δεν έχει κάνει μια δήλωση συγγνώμης ή επανόρθωσης ο νέος πρόεδρος».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας