8:48 Κυριακή 14 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

"Σφαγή" στο ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Απάντηση Κωνσταντίνου Νικόλτσιου στον Θύμιο Γεωργόπουλο

"Σφαγή" στο ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Απάντηση Κωνσταντίνου Νικόλτσιου στον Θύμιο Γεωργόπουλο

Απάντηση στον πρώην οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θύμιο Γεωργόπουλο, ο οποίος απομακρύνθηκε με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, έδωσε με δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών: «Left Media Α.Ε.» (ρ/σ/ 105,5 Στο Κόκκινο) και της «Η Αυγή Α.Ε.»

Στην δήλωσή του ο κ. Νικόλτσιος αναφέρει: «Μου προξενούν αλγεινή εντύπωση οι ισχυρισμοί του πρώην Οικονομικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με το δάνειο του προέδρου του Κόμματος Στέφανου Κασσελάκη προς την εταιρεία Left Media A.Ε. (ρ/σ/ 105,5 Στο Κόκκινο) για την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων για τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τα γεγονότα και οι καταθετικοί λογαριασμοί διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του αγαπητού συντρόφου Θύμιου, ότι το δάνειο από την εταιρεία του Προέδρου δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα: τα χρήματα από το εν λόγω δάνειο κατατέθηκαν στον λογαριασμό της Left Media Α.Ε. ώρα 9:01:14 το πρωί της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2023 και όχι το απόγευμα της ίδιας ημέρας όπως σ. Θύμιος ισχυρίζεται. Η δε καταβολή της μισθοδοσίας με αυτά τα χρήματα του δανείου ξεκίνησε αμέσως το πρωί εκείνης της Παρασκευής. Τα στοιχεία από τις κινήσεις του λογαριασμού είναι αδιάψευστα.

Παραμένει απορίας άξιον γιατί ο πρώην Οικονομικός Διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχωρά σε αυτούς του είδους τους ισχυρισμούς.

Οφείλω να αποκαταστήσω την αλήθεια και ζητώ να μην διαδίδονται ψευδείς πληροφορίες που μοναδικό στόχο έχουν να μειώσουν την προσφορά του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, καθώς και να πλήξουν τα ΜΜΕ του κόμματος.

Διευκρινίζω, επίσης, ότι ο σ. Κασσελάκης είχε συνεισφέρει και 20.000 ευρώ για την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στις 21 Δεκεμβρίου 2023, για να συμπληρωθεί το αναγκαίο ποσό στις προβλεπόμενες ημερομηνίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βουλή: Η αποκάλυψη Πιερρακάκη για τα μη κρατικά ΑΕΙ επί ΣΥΡΙΖΑ – Δεκτό από την αρμόδια επιτροπή το νομοσχέδιο

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Είμαι προβεβλημένη ευρωβουλευτής και θέλουν να με χτυπήσουν»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας