20:14 Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
eReportaz

Live:

Στέφανος Κασσελάκης από τον Βόλο: «Η εικόνα είναι σοκαριστική, άφησαν τους πολίτες στη μοίρα τους»

Στέφανος Κασσελάκης από τον Βόλο: «Η εικόνα είναι σοκαριστική, άφησαν τους πολίτες στη μοίρα τους»

«Να απλώσουμε ένα χέρι βοηθείας», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας από τον πολύπαθο Βόλο.

«Η εικόνα είναι σοκαριστική, άφησαν τους πολίτες στη μοίρα τους. Να απλώσουμε ένα χέρι βοηθείας προς τους πληγέντες», ανέφερε ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας από τον πολύπαθο Βόλο, με τον Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο, να βρίσκεται στο πλάι του.

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκαν ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η πρώην Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Όταν έφθασε στην γέφυρα του χειμάρρου Κραυσίδωνα, συναντήθηκε με την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης Σκουπιδιών. Μόλις είδε τα μέλη της, ζήτησε αμέσως να συνομιλήσει μαζί τους –μακριά από τις κάμερες– για το μεγάλο θέμα της καύσης σκουπιδιών στον Βόλο. «Θέλω να έρθετε στο γραφείο μου. Το ζήτημα “καίει”. Την επόμενη εβδομάδα, έχουμε συνάντηση», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης προς τα μέλη της Επιτροπής.

Το πρόγραμμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία περιλαμβάνει επισκέψεις στη Νέα Ιωνία, τη συνοικία Παλαιού Λιμεναρχείου του Βόλου, το Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ, τη Γιάννουλη Λάρισας, τον Δήμο Παλαμά και τα Φάρσαλα. Ταυτόχρονα, αναμένεται να δηλώσει την υποστήριξη στον υποψήφιο Δήμαρχο ΒόλουΝίκο Παπαπέτρου.

Κατά την επιστροφή του, θα σταματήσει στον Δομοκό, όπου και θα έχει συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη που έχει την υποστήριξη του κόμματος, Απόστολο Γκλέτσο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας