10:33 Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Στην Κρήτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Στην Κρήτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Παρουσία του νέου υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου αναμένεται να ξεκινήσουν στο Ρέθυμνο, την ερχόμενη Πέμπτη 4 Ιουλίου, οι εργασίες της ολομέλειας των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα παρουσιαστεί μεταξύ άλλων και ο ρόλος των δικηγόρων και των δικαστών σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Ωστόσο, σήμερα ξεκινά στο Ρέθυμνο και το 29ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.

Σύσσωμη η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, αλλά και δικαστές από ανώτατα δικαστήρια της Ελλάδας πρόκειται να βρεθούν στο Ρέθυμνο από τις 4 έως και τις 6 Ιουλίου, στο πλαίσιο των εργασιών της ολομέλειας των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, που αυτή τη φορά φέρει την “υπογραφή” του δικηγορικού συλλόγου του νομού με τη βοήθεια της αντιπεριφέρειας και του δήμου Ρεθύμνου.

Το βράδυ της 4ης Ιουλίου οι αρχές της πόλης μαζί με το δικηγορικό σώμα του νομού θα καλωσορίσει τους υψηλούς +προσκεκλημένους στην αίθουσα του ωδείου στο ιστορικό κέντρο, ενώ οι εργασίες της ολομέλειας θα διεξαχθούν το επόμενο διήμερο σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Πέρα όμως από την ολομέλεια των προέδρων, από τις 28 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο και το 29ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.

Η διοργάνωση αυτή -όπως εξήγησε ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μουνδριανάκης- μεταφράζεται με την έλευση στο νομό 500 δικηγόρων και δικαστών απ’ όλη τη χώρα. Πρακτικά δηλαδή, σημαίνει πέντε χιλιάδες διανυκτερεύσεις στην πόλη.

Ο κ. Μουνδριανάκης μάλιστα απηύθυνε έκκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να υποδεχτούν τους επισκέπτες, δείχνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

πηγή: neatv.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας