13:16 Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η κυβέρνηση κατάργησε την προστασία της πρώτης κατοικίας»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η κυβέρνηση κατάργησε την προστασία της πρώτης κατοικίας»

Για «ψέματα» όσον αφορά την προστασία της πρώτης κατοικίας, κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επικαλείται δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Συγκεκριμένα σε δήλωσή του αναφέρει: «Τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την προστασία της πρώτης κατοικίας κράτησαν μόνο δύο εβδομάδες. Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας “άδειασε” σήμερα πανηγυρικά όλη τη ΝΔ. Ο κ. Τσιάρας παραδέχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας, το οποίο μάλιστα είχε φροντίσει να ισχύει και για έξι μήνες μετά τις εκλογές, μέχρι το τέλος του 2019. Ό,τι δηλαδή είχε πει στις 30 Απριλίου 2020 και ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή».

Ακολούθως υποστηρίζει: «Μετά την παραδοχή Τσιάρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπορεί άλλο να κρύβεται: Η άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης είναι στρατηγική της επιλογή, όπως στρατηγική της επιλογή είναι οι πλειστηριασμοί και η εξυπηρέτηση των Πάτσηδων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης από το Περιστέρι: “Ο λαός θα πιστέψει στο όραμα μας για μια καλύτερη Ελλάδα”

Π. Μαρινάκης από την Αιτωλοακαρνανία: «Ο Κ. Μητσοτάκης έχει αρχίσει εδώ και χρόνια να κάνει όσα δεν γίνονταν στη χώρα για ολόκληρες δεκαετίες»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας