0:54 Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Τα επτά εντάλματα...

Τα επτά εντάλματα...

Απορία: Γιατί να εκδίδεις επτά εντάλματα και να προφυλακίζεις…κανέναν! Γιατί να σέρνεις κόσμο και κοσμάκη σιδηροδέσμιο στα Δικαστήρια της Ευλπίδων; Για το σόου; Το θόρυβο;

Ένα το συμπέρασμα: Η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης του ΤΤ δεν δικαιολογεί την σπουδή του ειδικού ανακριτή, Ανδρεάδη, για την έκδοση επτά ενταλμάτων σύλληψης. Δεν θα σταθούμε στην παραφιλολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες σε ό, τι αφορά την δικαστική εξέλιξη στο θρίλερ Φιλιππίδη. Ακούγονται, ήδη, πολλά. Οι πληροφορίες μας λένε ότι αρκετοί δικαστικοί λειτουργοί εκφράζουν την απορία τους για την τύχη της ανάκρισης.

Ωστόσο η μη προφυλάκιση Φιλιππίδη δεν κρίθηκε στην έκδοση του εντάλματος αλλά στο εάν είχε σκοπό επιστροφής στην Ελλάδα.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δικογραφία της Ιντερπολ που αφορούσε τον πρώην επικεφαλής του ΤΤ εμπεριείχαν στοιχεία τα οποία αποδομούσαν τον ισχυρισμό του περί οικειοθελούς επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν! 

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνει, πλέον, ο Γριβέας και η Βάτσικα είναι να πάρουν το αεροπλάνο και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Τόσο απλά! 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας