23:03 Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Τρελή Monopoly και μια ανάκριση σε ύπνωση για γνωστή ΜΚΟ

Τρελή Monopoly και μια ανάκριση σε ύπνωση για γνωστή ΜΚΟ

Δεν είναι μόνο τα όσα αποκαλύφθηκαν και αποκαλύπτονται για την «Κιβωτό του Κόσμου», τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και τους λοιπούς εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Μπορεί -για γνωστούς και ευνόητους λόγους- το συγκεκριμένο θέμα να έχει συγκεντρώσει επάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο υπάρχει χειρότερο οικονομικό -και όχι μόνο- σκάνδαλο το οποίο λαμβάνει χώρα, τα τελευταία χρόνια, σε άλλη Οργάνωση η οποία και προβεβλημένη είναι και δομές έχει και αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας «φιλοξενεί».

Βάσει πορίσματος ειδικού πραγματογνώμονα ο οποίος ορίσθηκε από την εισαγγελική Αρχή εδώ και πολλά έτη συγκεκριμένα μέλη του ΔΣ πρωταγωνιστούν σε απίστευτες μπίζνες πώλησης ακινήτων, δηλαδή εκποίησης της περιουσίας του Ιδρύματος σε εξευτελιστικές τιμές, υποπολλαπλάσιες της εμπορικής αξίας.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά βάσει συγκεκριμένων στοιχείων-συμβολαίων που έχουν εισφερθεί στη δικογραφία σε αρκετές περιπτώσεις ακίνητα-φιλέτα πωλήθηκαν σε φίλους, γνωστούς και ημέτερους μελών του ΔΣ, παρά το γεγονός ότι είχαν υποβληθεί άλλες σαφώς πιο συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις.

Το πλέον περίεργο είναι ότι ενώ η εισαγγελική Αρχή έχει ασκήσει διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα κατά συγκεκριμένων προσώπων που σχετίζονται με τη διοίκηση του Ιδρύματος, εντούτοις εδώ και χρόνια η ανάκριση έχει «παγώσει». Είναι προφανές ότι τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης προβληματίζουν κυρίως για το γεγονός ότι οι εμπλεκόμενοι-κατηγορούμενοι έχουν ιδιαίτερα στενές φιλικές σχέσεις με συγκεκριμένα πολιτικά στελέχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κ. Βαξεβάνης: Αθώος για συκοφαντική δυσφήμηση του Χαράλαμπου Αθανασίου

ΣτΕ: Δεν θα λάβουν οικονομική επιβράβευση 4 Ολυμπιονίκες

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας