1:03 Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Βαγγέλης Κάββαλος: "Κομβική η συνεργασία μεταξύ Δήμων και Περιφέρειας" - Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα με τον Νίκο Χαρδαλιά

Βαγγέλης Κάββαλος: "Κομβική η συνεργασία μεταξύ Δήμων και Περιφέρειας" - Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα με τον Νίκο Χαρδαλιά

Ο Κρητικός απ’ το Μαρούσι θέλει να αξιοποιήσει τις γνώσεις που απέκτησε στα 16 χρόνια στην τοπική αυτοδικοίκηση, αλλά και ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων στο δήμο Αμαρουσίου ώστε να γίνει πιο αρμονική η αλληλεπίδραση των δύο πλευρών και να επιτευχθούν περισσότερες χρηματοδοτήσεις και έργα για έναν Βόρειο Τομέα ασφαλή, πράσινο, παραγωγικό και ανθρώπινο.

Λίγες μέρες μένουν για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και η τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται στο επίκεντρο. Με τα προβλήματα που προκάλεσαν οι πλημμύρες σε περιοχές της Ελλάδας, αναδείχθηκε για ακόμα μία φορά η σημαντικότητα της ηγεσίας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πόσο σημαντικό είναι να επιλέγουμε ανθρώπους με γνώση, εμπειρία και αποδεδειγμένη προσφορά;

Ο Βαγγέλης Κάββαλος, που κατεβαίνει υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα με το Νίκο Χαρδαλιά, είναι ένας από αυτούς. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων στο δήμο Αμαρουσίου, εκλέγεται 16 χρόνια στις πρώτες θέσεις των δημοτικών ψηφοδελτίων και τιμάει την ψήφο των Μαρουσιωτών, με αποδεδειγμένο έργο και προσφορά.

Ο Βαγγέλης Κάββαλος είχε ανακοινωθεί ως υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη, αλλά μετά την αποχώρηση του επιλέχθηκε από το Νίκο Χαρδαλιά να είναι στελεχώσει και το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αττική Μπροστά». Πρόκειται για έναν άνθρωπο με μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και γνώση τόσο των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας όσο και του ρόλου των δημοτικών αρχών.

Βαγγέλης Κάββαλος

Βαγγέλης Κάββαλος

Σε όλες του τις δημόσιες τοποθετήσεις φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας αφού πιστεύει πως έτσι θα επιτευχθούν περισσότερες χρηματοδοτήσεις και θα ενταχθούν περισσότερα έργα.

Φαίνεται πως η εμπειρία του λέει πως ένα τα βασικά προβλήματα είναι η συνεργασία καθώς οι ρόλοι είναι απόλυτα διακριτοί. Οραματίζεται ένα Βόρειο Τομέα ασφαλή, πράσινο, παραγωγικό και ανθρώπινο. Ένα Βόρειο Τομέα που θα έχει σύγχρονες υποδομές και που ο αθλητισμός και ο πολιτισμός θα αναδεικνύουν την ιδιαίτερη ταυτότητά του.

Πέραν της εμπειρίας του και της ενασχόλησης του με τα κοινά, είναι ένας άνθρωπος της αγοράς, αφού έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, έχει ξεχωρίσει στο χώρο του επιχειρείν και γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάτοικος των Βορείων Προαστίων από πρώτο χέρι.

Με καταγωγή από τα Ζωνιανά της Κρήτης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι, και είναι ο μόνος Μαρουσιώτης υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα με το Νίκο Χαρδαλιά και το συνδυασμό «Αττική Μπροστά». Παρότι η δύναμη του είναι το Μαρούσι, έχει δυνατό έρεισμα και σε άλλους δήμους όπως η Κηφισιά, τα Μελίσσια, το Ηράκλειο, το Ψυχικό και το Χαλάνδρι, πράγμα που τον καθιστά ένα από τα δυνατά χαρτιά του ψηφοδελτίου.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας