21:30 Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
eReportaz

Live:

Σπύρος Δημητρίου: Το «βαρύ πυροβολικό» για τον Βόρειο Τομέα της Αττικής με τον Νίκο Χαρδαλιά

Σπύρος Δημητρίου: Το «βαρύ πυροβολικό» για τον Βόρειο Τομέα της Αττικής με τον Νίκο Χαρδαλιά

Ο ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου, γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την ενασχόλησή του με νομικές υποθέσεις ιδιαίτερου κοινωνικού χαρακτήρα, βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά με την παράταξη «Αττική Μπροστά»

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς βρίσκεται σε κατάσταση επιχειρησιακής ετοιμότητας ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, καθώς έχει επιστρατεύσει αξιόμαχες παρουσίες, οι οποίες στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αττική Μπροστά» και θα καταστήσουν μια ισχυρή ομάδα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αποτελούμενη από καταξιωμένους τεχνοκράτες και έμπειρους γνώστες σε βασικούς ρόλους.

Το «βαρύ πυροβολικό» για τον Βόρειο Τομέα της Αττικής δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο αεικίνητος και δραστήριος ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου, γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την ενασχόλησή του με νομικές υποθέσεις ιδιαίτερου κοινωνικού χαρακτήρα, αλλά και από τη γενικότερη δράση του, η οποία τον καθιστά μια προσωπικότητα κοινής και ευρείας αποδοχής, καθώς με ό,τι καταπιάνεται το φέρνει εις πέρας, αποτελεσματικά, έγκαιρα και με ισχυρό αποτύπωμα.

Ο Σπύρος Δημητρίου κατέχει το «βαρύτερο» βιογραφικό των αυτοδιοικητικών εκλογών, όμως ταυτόχρονα διαθέτει οραματική σκέψη, συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο, άριστη γνώση της ελληνικής νομοθεσίας και του Ποινικού Δικαίου, και τον διακρίνει μια μοναδική αστική ευγένεια.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Paris 1 Panthéon στη Σορβόννη και στο Grande École στο Παρίσι, μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Η άσκηση της δικηγορίας, όμως, δεν είναι η μόνη ενασχόληση που έχει κερδίσει την καρδιά του. Ο Σπύρος έχει σπουδές στο Εθνικό Ωδείο και παίζει μελωδίες στο πιάνο σαν επαγγελματίας πιανίστας.

Είναι άνθρωπος της «πιάτσας», έχει εργαστεί σκληρά και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε, από την πρώτη μέρα ανάληψης καθηκόντων της νέας περιφερειακής διοίκησης, να θέσει σε τροχιά υλοποίησης το σχέδιο που θα αλλάξει τα βόρεια προάστια της Αττικής. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να στελεχώσει με ποιότητα και αποτελεσματικότητα το Περιφερειακό Συμβούλιο που θα προκύψει την επόμενη μέρα και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό τόσο για τους πολίτες του Βόρειου Τομέα όσο και για την ευρύτερη Περιφέρεια Αττικής.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας