ΒΙΝΤΕΟ Επίθεση Ρουβίκωνα στο εστιατόριο του Μποτρίνι στο Χαλάνδρι

ΒΙΝΤΕΟ Επίθεση Ρουβίκωνα στο εστιατόριο του Μποτρίνι στο Χαλάνδρι

Οι νεαροί φέρεται να έχουν παραβιάσει την εξωτερική είσοδο του καταστήματος στην οδό Βασ. Γεωργίου, να πέταξαν μπογιές, να έσπασαν την γυάλινη εσωτερική πόρτα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά να εξαφανίζονται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ Βασανιστήρια σε εστιατόριο του Μποτρίνι στην Κέρκυρας

Η θέση του Μποτρίνι για τις καταγγελίες
«Την έχω ακούσει την καταγγελία τα πράγματα δεν είναι έτσι. Μπροστά σε μένα προσωπικά δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο, όταν είμαι εγώ όλοι είναι “Παναγίες”» είχε απαντήσει τότε ο Εκτορας Μποτρίνι.

«Δύο μάγειρες ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Ηρθαν δύο παιδιά σε διαπληκτισμό, συμβαίνουν αυτά, μπορούσε να γίνει και στο δρόμο παράδειγμα. Αυτό συμβαίνει καθημερινά στις κουζίνες, βρίζονται πολλές φορές, τι να πω…

Είναι όπως στα σχολεία» είπε. Σε ό, τι αφορά στα εγκαύματα και τα τραύματα από λάδι, τα οποία καταγγέλλει ο 19χρονος, ο Εκτορας Μποτρίνι είπε: «Με το που έγινε το συγκεκριμένο συμβάν, εξαφανίστηκαν και οι δύο. Πλακωθήκανε φύγανε. Με καυτό λάδι δηλαδή ο άνθρωπος πεθαίνει από τον πόνο. Δηλαδή πέφτει κάτω και λιποθυμά. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Καυτό λάδι… Να γελάσω θέλω λίγο τώρα». Ο σεφ σημείωσε πως «καυτό λάδι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο. Αυτές είναι μπούρδες. Είναι 14 πιτσιρίκια εκεί μέσα. Σε κανένα δεν γίνεται μπούλινγκ. Ίσα ίσα οι συνθήκες είναι εξαιρετικές σε όλα τα εστιατόρια που δουλεύουν».

Σχόλια