8:37 Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Βίντεο ντοκουμέντο: Τα σπίτια στο Ζεφύρι που διακινείται καθαρή κεταμίνη - Μαρτυρία σοκ

Βίντεο ντοκουμέντο: Τα σπίτια στο Ζεφύρι που διακινείται καθαρή κεταμίνη - Μαρτυρία σοκ

Μαρτυρία σοκ από έναν χρήστη καθαρής κεταμίνης ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει ,όπως λέει για το εμπόριο ναρκωτικών και την κατάσταση ανομίας που επικρατεί στο Ζεφύρι ,όπου διακινείται η συγκεκριμένη ουσία. Ο μάρτυρας μας είπε μάλιστα ότι τον έπιασαν αστυνομικοί με την κεταμίνη, όταν είχε ήδη ξεσπάσει ο σάλος με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Η ουσία μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Ζεφυρίου. Όπως μας είπε δεν κλήθηκε ποτέ να δώσει κάποιες εξηγήσεις από την ασφάλεια και τη δίωξη ναρκωτικών από που την προμηθεύτηκε!

 

Ο  “Γ” προμηθεύεται αποκλειστικά φιαλίδια καθαρής κεταμίνης. Στη συνέχεια κάνει το κάθε φιαλίδιο τρεις δόσεις, αφού αραιώσει το περιεχόμενό του με νερό: «Παίρνω καθαρή κεταμίνη γιατί έτσι μπορώ να ελέγχω τι βάζω στον οργανισμό μου. Αποφεύγω το Special K, που είναι σε μορφή σκόνης, διότι δεν ξέρω τι έχει μέσα. Μπορεί ο έμπορος να θέλει να με στείλει», τονίζει. Αν πάρεις την καθαρή κεταμίνη, χωρίς να την αραιώσεις με νερό, υπάρχει περίπτωση να μην ξυπνήσεις, να πεθάνεις στον ύπνο σου», αναφέρει.

Αποκλειστικό

του Νίκου Νικολετάκη

H συγκεκριμένη μαρτυρία-φωτιά ανήκει σε έναν χρόνιο χρήστη ναρκωτικών ουσιών (σ.σ. τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεση της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ»), ο οποίος αποτελεί τον πρωταγωνιστή της  έρευνας της εφημερίδας στο πλαίσιο των αποκαλύψεων για το θρίλερ της Πάτρας.

 

Από το οδοιπορικό της «Μ» παρουσία του μάρτυρα-κλειδί προκύπτει ότι το παρεμπόριο καθαρής φαρμακευτικής κεταμίνης στην Αττική γίνεται  τουλάχιστον σε δύο σπίτια στο Ζεφύρι, σε απόσταση αναπνοής από το τοπικό αστυνομικό τμήμα αλλά και από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής!

«Από εκεί την προμηθεύονται κάποιοι οι οποίοι τη διοχετεύουν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά σε πιο ακριβή τιμή. Εμένα που είμαι συστηματικός χρήστης δεν με συμφέρει και γι’ αυτό ψωνίζω από το Ζεφύρι», αναφέρει ο «Γ.», προσθέτοντας ότι «η συγκεκριμένη ουσία διακινείται ακόμα στην Αγιά Σωτήρα, που αποτελεί ‘‘άβατο’’ για τους απλούς πολίτες, και στο κέντρο της Αθήνας».

«Δρομολόγια τρόμου»

Από τη δημοσιογραφική μας έρευνα προκύπτει ότι όλοι όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν φαρμακευτική κεταμίνη και άλλα ναρκωτικά έρχονται είτε με ΙΧ από διάφορες περιοχές της Αττικής, και όχι μόνο, είτε χρησιμοποιώντας τα λεωφορεία που κάνουν το λεγόμενο «δρομολόγιο του τρόμου». Ο «Γ.» σχεδόν καθημερινά παίρνει το λεωφορείο της γραμμής προκειμένου να προμηθευτεί την κεταμίνη, έναντι 20 ευρώ το φιαλίδιο. Η «Μ» κατέγραψε εικόνες μέσα από λεωφορείο των ΚΤΕΛ που πηγαίνει μέχρι το Ζεφύρι. «Το λεωφορείο αυτό μεταφέρει αρκετούς τοξικομανείς, οι οποίοι κοιτούν καχύποπτα οποιονδήποτε άσχετο τολμήσει να επιβιβαστεί σε αυτό. Κάποιοι χρήστες μιλούν ανοιχτά μέσα στο όχημα για τις ουσίες που πάνε να προμηθευτούν και τους ντίλερ. «Επειδή είναι υπό την επήρεια ορισμένοι δεν μπορούν όχι μόνο να σηκώσουν το κεφάλι τους, αλλά ο οδηγός τους ξυπνάει για να κατέβουν. Όχι μόνο εισιτήριο δεν χτυπούν, ούτε το κουμπί της στάσης δεν πατάνε», μας λέει ο «Γ.».

 

 

Φωτογραφία μέσα από λεωφορείο που επιστρέφει από το Ζεφύρι – Υπάρχουν τοξικομανείς, ενώ λίγο νωρίτερα μέσα βρέθηκε μία μικρή μαθήτρια με την κηδεμόνα της !

 

Αυτό που παρατηρήσαμε εμείς είναι ότι οι οδηγοί έχουν τοποθετήσει διάφορα αυτοσχέδια εμπόδια (π.χ. κολλητικές ταινίες) για να αποτρέψουν κάθε κοντινή επαφή με τους συγκεκριμένους επιβάτες.
Όταν το λεωφορείο φτάνει στο σημείο που γίνεται το εμπόριο ναρκωτικών, οι χρήστες κατεβαίνουν ομαδικά για να προμηθευτούν τη δόση τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Διακινούν καθαρή κεταμίνη στη “μαύρη αγορά” – Μαρτυρία χρήστη : “Πιστεύω ότι ήταν η Ρούλα” (ηχητικό)

Radio Kosmos 93.8: Στην “Τρίτη Σελίδα” και τον Γ. Καντή οι Π. Κουσουλός και Δ. Σούρας για Πάτρα και δολοφονία Καρολάιν

Πάτρα: “Αν δω ξανά την κυρία αυτή με κόκκινη περούκα θα την αναγνωρίσω, πιστεύω ότι ήταν η Ρούλα…” – Η διαδρομή της κεταμίνης


Σπίτι – φρούριο

Οι Έλληνες Ρομά που εμπορεύονται την κεταμίνη και τις άλλες ουσίες έχουν λάβει διάφορα μέτρα ασφαλείας ώστε να αποφύγουν να πέσουν στα χέρια των Αρχών.

Στο λευκό σπίτι με τα ρολά, που θυμίζει κλειστό κατάστημα και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι έμποροι έχουν τοποθετήσει κάμερες ώστε να ελέγχουν ποιος κινείται από το προηγούμενο τετράγωνο. Τα ερμητικά κλειστά ρολά ανοίγουν για λίγα δευτερόλεπτα, ίσα ίσα για να μπει μέσα κάποιος χρήστης.

Το λεωφορείο στο Ζεφύρι λίγο πριν σταματήσει στη στάση – Αμέσως μετά κατέβηκαν όλοι οι τοξικομανείς για να πάνε στα σπίτια των εμπόρων ναρκωτικών

Στο βίντεο ντοκουμέντο ο «Γ.» δείχνει στον φακό του ereportaz.gr  τα δύο σπίτια τα οποία διακινούν πληθώρα ναρκωτικών και φαρμακευτικών ουσιών , μεταξύ των οποίων καθαρή κεταμίνη . Ο μάρτυρας-κλειδί αποκαλύπτει ότι επιτήδειοι τη μεταφέρουν από τη Βουλγαρία και τη διοχετεύουν σε χρήστες κάτω από τη μύτη των Αρχών. Για ευνόητους λόγους στο βίντεο αποκρύψαμε σπίτια και πρόσωπα. Είναι όμως εύκολο στις αρχές ,που γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει, να εντοπίσουν τους εμπόρους ναρκωτικών.

 

«Όταν πηγαίνουμε μας βλέπει από μακριά από τις κάμερες και μας ανοίγει το ρολό που είναι πάντα κατεβασμένο. Δεν προμηθεύει ναρκωτικά σε αγνώστους. Εμένα με ξέρει γιατί ψωνίζω χρόνια από εκεί και όταν με δει, έχει έτοιμα τα φιαλίδια», μας λέει ο «Γ.». Όπως μας εξήγησε ο ίδιος, ο έμπορος δεν δίνει ποτέ παραπάνω ποσότητα κεταμίνης από αυτήν που ξέρει ότι χρειάζεται κάθε χρήστης.

Εκτός από τα γνωστά ναρκωτικά, εκεί διατίθεται η ουσία πεθιδίνη καθώς και αυτοκόλλητες γάζες μορφίνης.
Ο μεγαλέμπορος ναρκωτικών διαθέτει μάλιστα σκάνερ, το οποίο οι «πελάτες» ακούν ξεκάθαρα, για να παρακολουθεί τις συχνότητες του κέντρου της Άμεσης Δράσης. «Το κατάλαβα πρόσφατα και πραγματικά τρομοκρατήθηκα», μας είπε ο «Γ.».

Δείτε ένα απόσπασμα από την αποκαλυπτική μαρτυρία του χρήστη κεταμίνης:

 

 

Ο ίδιος δεν θέλει επ’ ουδενί να αποκαλυφθεί ποιος είναι, καθώς φοβάται για τη ζωή του: «Δεν υπάρχει καμία προστασία», τονίζει.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας