15:45 Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

"Βόμβες Γιώργου Τσίπρα για υπονόμευση και "επαναφορά" του Αλέξη Τσίπρα από τον νέο πρόεδρο

"Βόμβες Γιώργου Τσίπρα για υπονόμευση και "επαναφορά" του Αλέξη Τσίπρα από τον νέο πρόεδρο

“Βόμβες” εξαπέλυσε ο Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, υπογραμμίζοντας τόσο ότι “υπήρξε υπονόμευση” όσο και ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι παρών. Δεν έχει αποστρατευθεί. Είναι θέμα του νέου αρχηγού να τον καλέσει. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι χρήσιμος».

Τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Τσίπρας λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο της εσωκομματικής κάλπης για την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και μπορεί ακόμη και να αλλάξουν οριστικά τις μέχρι σήμερα αναλογίες στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων για τους δύο υποψηφίους για την αρχηγία.

«Υπήρξε υπονόμευση στον Αλέξη Τσίπρα, δεν σας λέω από ποιους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσίπρας, τονίζοντας: «Από ποιους δεν σας το λέω, υπονόμευση υπήρξε σίγουρα. Υπήρχαν σύντροφοι που ήθελαν να αποχωρίσει ο Αλέξης Τσίπρας από πρόεδρος του κόμματος».

Ο Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, μάλιστα τόνισε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι παρών. Δεν έχει αποστρατευθεί. Είναι θέμα του νέου αρχηγού να τον καλέσει. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι χρήσιμος».

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Πρέπει να προχωρήσουμε με ομόνοια, εφόσον μας ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και η αξιωματική αντιπολίτευση. Υπάρχει ένταση». Έστειλε το μήνυμα για ενότητα από τη Δευτέρα που θα υπάρξει νέος αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να ξέρει αν θα υπάρξει παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκίνησε η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Π. Μαρινάκης: Καμία θρασύδειλη επίθεση δεν θα μας σταματήσει

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας