9:52 Παρασκευή 20 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Ξεσπούν ο παππούς και η γιαγιά της 8χρονης μετά την ομολογία σοκ της θείας ότι κακοποίησε το παιδί (βίντεο)

Ξεσπούν ο παππούς και η γιαγιά της 8χρονης μετά την ομολογία σοκ της θείας ότι κακοποίησε το παιδί (βίντεο)

Συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι είναι ο παππούς  και η γιαγιά της 8χρονης από τη Ρόδο μετά την ομολογία σοκ της θείας ότι κακοποίησε το παιδί για να εξαπατήσει την μητέρα και να της αποσπάσει χρήματα. Ο παππούς και η γιαγιά των παιδιών μίλησαν στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα. Οι ίδιοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως η θεία κατέστρωσε το σατανικό της σχέδιο για λίγα ευρώ καταστρέφοντας τις ζωές των συγγενών της.

Ο ηλικιωμένος αναφέρθηκε σε όλο το περιστατικό και στο πώς ετοίμασαν όπως λέει την πλεκτάνη.”Έστειλαν την δεύτερη μου εγγονή που τα έχει 400 να πάει στο σούπερ μάρκετ να  πάρει νερό. Τότε κακοποίησαν το παιδί” τόνισε.

“Η γυναίκα αυτή δεν έχει σχέση με την οικογένεια μας. Της έχουν πάρει την επιμέλεια των παιδιών της και τα έχει βάλει το κράτος στα ιδρύματα λόγω της εξάρτησης της από ναρκωτικά ,λέει ο παππούς. “Πήγαμε στο σούπερ μάρκετ εγώ ,η κόρη μου και η μεγάλη εγγονή μου. Ρώτησα τότε την κόρη μου “πώς εμπιστεύεσαι σε μια ξένη τα παιδιά;”

“Εγώ πρότεινα να πάμε το παιδί σε μια γιατρό και αν πιστοποιήσει ότι έχει κακοποιηθεί να καλέσουμε την αστυνομία” ανέφερε μεταξύ άλλων.

“Θέλω το καλύτερο για τα παιδάκια. Αν πάνε στα ιδρύματα θα πεθάνουμε” τόνισε ο παππούς τους.

“Τα αναζητώ τα παιδιά , γιατί εγώ τα μεγάλωσα” είπε η γιαγιά τους. Η κοινωνική λειτουργός μας ρώτησε αν θέλουμε τα παιδιά να τα αναθρέψουμε. Της είπαμε ότι τα θέλουμε αλλά δεν μπορώ να αναθρέψω και το μωρό γιατί κουράστηκα. Πάω στο μαγαζί και στο χωράφι. Το μικρό παιδί με ζητάει και λέει “θέλω τη γιαγιά μου!”

 

 

Το χρονικό της σοκαριστικής αποκάλυψης

Όλα ξεκίνησαν όταν η 8χρονη, της οποίας ο παππούς κατέθεσε ως ύποπτος για την κακοποίησή της, έπαθε λοίμωξη στα γεννητικά της όργανα την οποία μάλιστα πιστοποίησαν κατά τις εξετάσεις που έκαναν ο ιατροδικαστής, ο γυναικολόγος και ο μικροβιολόγος. Η λοίμωξη αυτή του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει.

Όταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα με πόνο και τσούξιμο η μητέρα, “έχοντας και η ίδια μειωμένη αντίληψη” επέλεξε να βγάλει φωτογραφία τα γεννητικά όργανα του παιδιού και να τη στείλει σε μια συγγενή της (από την πλευρά του πατέρα) για να την συμβουλεύσει και να ζητήσει την γνώμη ενός ιατρού. Η συγκεκριμένη συγγενής όμως φάνηκε πως δεν είχε αγνές προθέσεις αφού συνέλαβε ένα αποκρουστικό σχέδιο εξαπάτησης της μητέρας έτσι ώστε να της αποσπάσει χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα αυτή προθυμοποιήθηκε να “δει” το παιδί και με το δάχτυλό της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού υμένα. Στην συνέχεια φέρεται να έπεισε την μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση, ότι είχε ενημερωθεί προς τούτο το «Χαμόγελο του Παιδιού» κι ότι εκεί δούλευε μια φίλη της, που έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Η μητέρα του παιδιού δεν είχε λεφτά για να της δώσει γιατί δεν είχε πληρωθεί και η εξαδέλφη της φέρεται να της είπε ότι τα δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τον σύνδεσμο της στο ”Χαμόγελο του Παιδιού” για να μην προχωρήσει η καταγγελία. Ακολούθως ξεκίνησε, να ζητά 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος δήθεν του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά την 8χρονη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες ενώ εξετάζεται και τυχόν εμπλοκή ενός άνδρα στην όλη υπόθεση. Οι εξελίξεις τρέχουν από το πρωί της Κυριακής και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφού συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Στην εκπομπή του STAR μίλησαν ακόμα οι δικηγόροι του παππού και της μητέρας της 8χρονης.  “Λερναία Ύδρα” χαρακτήρισε τις πράξεις της “θείας” ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

 

 

Στο πλαίσιο της προανάκρισης έχουν καταθέσει η 33χρονη μητέρα του 8χρονου παιδιού, ο σύντροφός της, η γιαγιά του αλλά και τα δύο ακόμη κορίτσια της μητέρας, ηλικίας 10 και 12 ετών, παρουσία παιδοψυχολόγου. Η παιδοψυχολόγος έχει αποφανθεί ότι το παιδί έχει νοητική υστέρηση και το τοποθετεί ως προς την αντίληψη του στην ηλικία των 3,5 ετών.

Τα δύο του αδέλφια εξεταζόμενα, παρουσία παιδοψυχολόγου, εξέφρασαν σύμφωνα με τις πληροφορίες τη στενοχώρια τους για το γεγονός ότι δεν βρίσκονται μαζί με τους παππούδες τους, επισήμαναν ότι ο παππούς τους είναι αυστηρός αλλά τα αγαπά και απέκλεισαν οιπανδήποτε υποψία για τέλεση αδικημάτων εντός του στενού κύκλου της οικογενείας.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας