12:07 Κυριακή 14 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ζώδια: Από τη θετική όψη Ερμή - Ουρανού στα αρνητικά συμβάντα της Νέας Σελήνης

Ζώδια: Από τη θετική όψη Ερμή - Ουρανού στα αρνητικά συμβάντα της Νέας Σελήνης

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την 3η Μαρτίου αποτελεί ένα αντιφατικό αστρολογικό γεγονός. Θα φέρει εμπόδια στα αισθηματικά των ανθρώπων που βρίσκονται σε ασταθείς σχέσεις. Όμως τα ζευγάρια που βρίσκονται σε κάποια ρομαντική συμβίωση ή σε κάποιο επιτυχημένο γάμο θα έχουν πλανητική προστασία από το συγκεκριμένο τετράγωνο και θα τα πάνε πολύ καλά στα ερωτικά τους. Στις 4 Μαρτίου η θετική όψη Ερμή – Ουρανού θα φέρει πρόοδο στα επαγγελματικά των περισσότερων ατόμων.

Την 5η Μαρτίου η Σελήνη θα λάμψει στον Αιγόκερω και θα διώξει τις εντάσεις από τις κρίσιμες υποθέσεις. Η 8η ημέρα του πρώτου ανοιξιάτικου μήνα θα ευνοήσει τους ισχυρούς δεσμούς αγάπης και πάθους, γιατί θα επηρεαστεί θετικά από τον Ποσειδώνα. Αρνητική σχέση θα υπάρξει μεταξύ του Άρη και του Ουρανού.

Αυτή η ιδιόμορφη κατάσταση θα προκαλέσει λυπηρά δρώμενα στην καθημερινότητα του κόσμου. Θα κάνει καταστροφικό συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα. Θα φανούν διαφωνίες στις δημόσιες σχέσεις πολυεθνικών επιχειρήσεων, όπως και πολιτικές αλλαγές στο εσωτερικό των ελληνικών κομμάτων. Με τη θετική όψη που θα έχει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα δημιουργηθούν αξιόλογες ανθρώπινες συναναστροφές εμπιστοσύνης.

 

Κριός 21/3 – 19/4 Κάντε παρέα με θετικά άτομα

Ο Άρης θα είναι στον Υδροχόο, γι’ αυτό θα βρεθείτε σε μια δύσκολη φάση έντονης ψυχοσωματικής κόπωσης, αλλά δεν θα χάσετε τη διάθεσή σας, ούτε και το χιούμορ σας. Οι συναναστροφές σας με θετικά άτομα θα τονώσουν την ψυχολογία σας. Οι αυξήσεις στις τιμές της αγοράς δεν θα σταματήσουν την πρόοδο των οικονομικών σας. Αγκαλιάστε με πάθος το ταίρι σας και επιδιώξτε την ανανέωση των ερωτικών σας.

Φυτό: Ερυθρό Κεφαλάνθηρο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Πυρίτης Χρυσαφί και Καλσίτης Κόκκινος

 

Ταύρος 20/4 – 20/5  Καλοτυχία στα αισθηματικά σας

Βασιστείτε στις δυνάμεις σας για να πετύχετε τους στόχους σας χωρίς απώλεια χρόνου. Θα σας ευνοήσουν το τετράγωνο Άρη – Ουρανού (9 Μαρτίου) και η Αφροδίτη που θα είναι στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Αφήστε τις επιπολαιότητες και τις εξόδους και συγκεντρωθείτε στις επείγουσες υποθέσεις σας. Η κρίση της ακρίβειας θα αυξήσει τα έξοδά σας, αλλά θα τα πάτε καλά στα οικονομικά σας. Θα έχετε καλοτυχία στα αισθηματικά σας. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να χάνετε την ψυχραιμία σας όταν νευριάζετε.

Φυτό: Σεραπιάς Καρδιοφόρος

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Λεπιδόλιθος Ροζ και Χιαστόλιθος Λαδί

 

Δίδυμοι 21/5 – 20/6 Εύνοια στα οικονομικά σας

Να σκέφτεστε με υπευθυνότητα πριν από κάθε σημαντική απόφαση για το μέλλον σας. Η Αφροδίτη μέχρι τις 11/3 αλλά και ο Ερμής θα βοηθήσουν την κοινωνική ζωή σας και τα ερωτικά σας. Όπως φαίνεται, η φετινή άνοιξη θα σας φέρει εύνοια στα οικονομικά σας. Παρ’ όλα αυτά, μην ενθουσιαστείτε. Κόψτε τις σπατάλες. Όλα μπορούν να αλλάξουν στο κοντινό μέλλον. Κάντε λίγα πείσματα στον/στη σύντροφό σας και θα πάνε θαυμάσια τα αισθηματικά σας.

Φυτό: Κύμινο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Αζεστουλίτης Λευκός και Αβεντουρίνη Κόκκινη

 

Καρκίνος 21/6 22/7 Πρωτοβουλίες στα ερωτικά σας

Συγκρατήστε τα νεύρα σας και θα πετύχετε με ευκολία τους στόχους σας. Διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας καθώς και την αισιοδοξία σας. Θα σταθούν στο πλάι σας η Νέα Σελήνη της 10ης Μαρτίου αλλά και ο Ερμής που θα είναι στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας την ίδια ημέρα. Σκαμπανεβάσματα θα έχουν τα οικονομικά σας. Δείξτε ψυχραιμία και συνεχίστε να αποφεύγετε τα περιττά έξοδα. Πάρτε περισσότερες πρωτοβουλίες στα ερωτικά σας. Κάντε κομπλιμέντα στο ταίρι σας.

Φυτό: Κουρκούμη

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Βήρυλλος Ροζ και Σελενίτης Λευκός

 

Λέων 23/7 – 22/8 Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας

Καλύτερα να γίνετε πιο επιφυλακτικά άτομα για να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στις εκπλήξεις που θα έρθουν στη ζωή σας, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστες. Με το τετράγωνο Άρη – Ουρανού θα ζοριστείτε λίγο. Ευτυχώς από τις 10/3 ο Ερμής θα είναι στον Κριό και όλα θα βελτιωθούν. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας στα επαγγελματικά σας και θα αποφύγετε όλα τα εμπόδια που θα συναντήσετε. Θα υπάρξει μικρή άνοδος στα οικονομικά σας. Μόνον οι καβγάδες μπορούν να κάνουν ζημιά στα ερωτικά σας.

Φυτό: Απήγανος

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Στιλβίτης Κόκκινος και Ηλιόλιθος Κίτρινος

 

Παρθένος 23/8 – 22/9 Μακριά από τα αρνητικά άτομα

Αυτή την περίοδο θα έχετε ψυχολογική κούραση, γι’ αυτό θα πρέπει να ηρεμήσετε για να την αντιμετωπίσετε. Με τον Ερμή (μέχρι τις 9/3) και τον Ήλιο (έως τις 22/3) απέναντι από το ζώδιό σας θα έχετε κάποιες δυσκολίες. Κρατήστε τα προσωπικά μυστικά σας μακριά από τους ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε. Μετριότητα θα επικρατήσει στα οικονομικά σας. Τα αισθηματικά σας θα σας στενοχωρήσουν, γιατί το ταίρι σας θα σας πειράζει με τα εγωιστικά καμώματά του.

Φυτό: Μονστέρα

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Τοπάζι Καπνώδες και Οπάλιο Πράσινο

 

Ζυγός 23/9 – 22/10 Διώξτε την τοξικότητα

Βαθιά στο υποσυνείδητό σας υπάρχει ο τρόπος ενδυνάμωσης του ψυχικού σας κόσμου. Σας ευνοεί το εξάγωνο Δία – Κρόνου αλλά και η Αφροδίτη που θα είναι στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Μαρτίου. Διώξτε μακριά σας όλα τα άτομα που θέλουν να σας παίρνουν τη θετική σας ενέργεια. Προσωρινά θα πάνε πολύ καλά τα οικονομικά σας. Η διαίσθησή σας θα προστατέψει τα ερωτικά σας από τον εγωισμό του/της συντρόφου σας.

Φυτό: Αριστολοχία

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Ροδοχρωσίτης Ροζ και Χρυσοπράσιο Λεμονί

 

Σκορπιός: 23/10 – 21/11 Το ένστικτό σας θα φέρει επιτυχίες

Φανερώστε στους κοντινούς σας ανθρώπους τη θέλησή σας, η οποία σας βοηθάει να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά την αρνητική ενέργεια που σας περιβάλλει. Ο Άρης θα σας βάλει εμπόδια γιατί θα είναι στον Υδροχόο. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού θα σας αγχώσει. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και θα φτάσετε στις επιτυχίες που επιθυμείτε. Μικρή κρίση θα περάσουν τα οικονομικά σας λόγω των εξόδων σας. Αγκαλιάστε με τρυφερότητα το ταίρι σας και θα νιώσετε την αγάπη που ζητάτε.

Φυτό: Μουκούνα

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Φουξίτης και Καλσίτης Μαύρος

 

Τοξότης 22/11 – 21/12 Να ρισκάρετε οπωσδήποτε

Τολμήστε να επενδύσετε στο ρίσκο και θα αποκτήσετε ό,τι ζητάτε. Το ρίσκο βρίσκεται μέσα στην ψυχοσύνθεσή σας. Θα ζοριστείτε λίγο στα οικονομικά σας λόγω της ακρίβειας. Μέχρι τις 10 Μαρτίου η Αφροδίτη θα προστατέψει την προσωπική ζωή σας. Μετά ο Ερμής θα τα φέρει όλα στα μέτρα σας. Το λέγειν σας έχει μια πειθώ που θα αρέσει στον/στη σύντροφό σας. Γοητεύστε με γλυκόλογα το αγαπημένο σας άτομο και θα φτιάξουν τα ερωτικά σας.

Φυτό: Στρελίτζια

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Χρυσός Θεραπευτής και Σατουκίτης

 

Αιγόκερως 22/12 – 19/1 Συγκρατήστε τη  διαχυτικότητά σας

Μέσα στην ψυχή σας έχετε μια επιμονή που μπορεί να σας οδηγήσει στην επίτευξη των επιθυμιών σας. Παρ’ όλα αυτά το εξάγωνο Δία – Κρόνου θα επηρεάσει αρνητικά την καθημερινότητά σας. Κάτι καλό πάει να γίνει στα οικονομικά σας, όμως σας ενοχλούν τα εμπόδια της ακρίβειας. Σε λίγο καιρό όλα θα διορθωθούν. Συγκρατήστε τη διαχυτικότητά σας γιατί μπορεί να φέρει εντάσεις στα ερωτικά σας.

Φυτό: Κηροπήγιο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Γαγάτης και Κυμοφάνης

 

Υδροχόος 20/1 – 18/2 Άνοδος στα έσοδά σας

Αυτή την εποχή θα έχετε εκπληκτική σωματική αντοχή χωρίς να το καταλαβαίνετε. Η καλή ψυχολογία σας θα σας δώσει την ώθηση για να φτάσετε στην προσωπική σας ανάπτυξη. Ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σας και θα μπει σε τετράγωνο με τον Ουρανό, γι’ αυτό προστατεύστε προληπτικά την υγεία σας. Ανακουφιστική άνοδος θα έρθει στα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας και θα σας φέρει δυσκολίες στη σχέση ή στον γάμο σας. Θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, γι’ αυτό αποφύγετε τους τσακωμούς με το ταίρι σας.

Φυτό: Νικέλλα Δαμασκηνή

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Νταμπουρίτης Λιλά και Νεφρίτης Μπλε

 

Ιχθύες 19/2 – 20/3 Καταπολεμήστε το άγχος σας…

Φερθείτε με ταπεινότητα στους συνανθρώπους σας γιατί έτσι θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 10/3 μαζί με την πλανητική προστασία του Ερμή θα σας τα φέρουν όλα βολικά. Καταπολεμήστε το στρες σας και θα φτάσετε στις επιτυχίες που θέλετε. Προσωρινή αστάθεια θα έρθει στα οικονομικά σας. Ευτυχώς σε λίγες ημέρες όλα θα στρώσουν. Κάντε υποχωρήσεις για να ευτυχήσετε στα αισθηματικά. Μην ανησυχείτε, από τις 11 Μαρτίου η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας.

Φυτό: Κλιτόρια

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Αμέθυστος Πράσινος και Ουλεξίτης

 

 

Ζώδια Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας, Grand Master Ψυχολογίας - Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος». Επίλυση προβλημάτων τηλ.: 6972983887. Εισηγήσεις Ζωδιακών Κρυστάλλινων Μενταγιόν τηλ.: 210-8957751.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΙΑΡΟΥΤΣΟΣ: ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ – ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΝΟΙΞΗ 2024 – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ Α) ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Β) ΣΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΗ. ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ – ΤΗΛ.: 6972 983887

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας