21:07 Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Ζώδια: Κατακλυσμιαίες αλλαγές φέρνουν τα πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα (Αστροπροβλέψεις 18 με 24 Σεπτεμβρίου 2023)

Ζώδια: Κατακλυσμιαίες αλλαγές φέρνουν τα πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα (Αστροπροβλέψεις 18 με 24 Σεπτεμβρίου 2023)

Με κομμένη την Ελλάδα στα δύο, βυθισμένη στα καταστροφικά νερά του «Daniel» πέρασε η εβδομάδα. Τι θα ξημερώσει ο Θεός στον κόσμο δεν ξέρουμε ακριβώς. Βλέπουμε τη γη και τον καιρό να θέλουν να αλλάξουν τη μορφολογία του πλανήτη (Ουρανός στον Ταύρο). Με πλημύρες και θεομηνίες (Κρόνος στους Ιχθύς) βγαίνουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα και πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα (Πλούτωνας στον Αιγόκερω ανάδρομος). Ο λαός στενάζει παγκοσμίως από τις καταστροφές, ενώ πολλές ψυχές αποχωρούν για τον άλλο κόσμο για πολλούς λόγους. Η κακή χρήση της τεχνολογίας έχει βλάψει το κλίμα. Φαινόμενο που θα αποτελειώσει η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο τον Ιανουάριο του 2024.

Κριός Άνοιγμα της πελατείας

Με τον Άρη και τον Ήλιο στο απέναντι ζώδιο από εσάς στον Ζυγό, στόχος θα είναι οι συνεργασίες, ο γάμος, οι πελάτες και οι ανταγωνιστές. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη θα σας προσφέρει στο μέσον της εβδομάδας καλή διάθεση και κουράγιο. Επιθυμία για φλερτ και αυτοέκφραση. Στην αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά και ακινήτων. Η όψη Κρόνου – Ήλιου θα φέρει μοιραία γεγονότα από το παρελθόν. Ο άξονας βόρειου και νότιου δεσμού στον Κριό/Ζυγό συμβολίζει υποθέσεις που ομαδικά δεν είχαμε φροντίσει σωστά και τώρα πλήττουν την ατομικότητα και το ευ ζην.

Ταύρος Κέρδος και δράση

Με τον Ερμή από την Παρθένο να κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο, οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου θα ασχοληθούν με ένα θέμα υγείας ή οικονομικό ή ερωτικό. Θα σας βοήθησε ο παράγοντας τύχη να ξεπεράσετε τα εμπόδια που ίσως υπάρχουν. Η Αφροδίτη σας βοηθά σε οικογενειακά θέματα και θέματα οικίας. Ανατροπές θα βιώσετε για ένα νομικό θέμα εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Ίσως η έκπληξη να είναι με το μέρος σας. Παρασκηνιακές υποθέσεις και ίσως ένας έρωτας από το παρελθόν που θα σας ενεργοποιήσει να φτιάξετε υγεία, ψυχολογία και διατροφή.

Δίδυμοι Οικία και οικογένεια

Με τον Ήλιο να διελαύνει στο φιλικό για εσάς αέρινο ζώδιο του Ζυγού είστε στο στοιχείο σας. Η Σελήνη που διελαύνει απέναντί σας τον Τοξότη φωτίζει θέματα συνεργασιών και γάμου. Ο οίκος του σπιτιού και της οικογένειας λάμπει ανενόχλητος, με την παρουσία του Ήλιου και του Άρη να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και να προτρέπουν να δώσετε χρόνο και ενέργεια στους δικούς σας ανθρώπους, ακόμη και να επισκευάσετε ή να διακοσμήσετε το σπιτικό σας. Ξαφνικές αλλαγές στη διάθεσή σας. Φροντίστε την ψυχική σας υγεία και διάθεση. Υποστήριξη από φίλους. Υποχρεώσεις λόγω εργασίας και καριέρας.

Καρκίνος Συνεργασίες με ισχυρούς

Η Σελήνη διευθύνει και σας επηρεάζει καθώς περνά αρχικά από τον Σκορπιό, που σας ταιριάζει ιδιαιτέρως ενεργοποιώντας ερωτικά θέματα. Ενεργοποιούνται τα θέματα παιδιών και αυτοέκφρασής σας. Όσο σας αφήνει ο ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς, που σπέρνει θλίψη και καταπίεση για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Το δεύτερο δεκαήμερο καλά θα κάνει να αρπάξει ευκαιρία καριέρας. Το τρίτο θα έχει πάντα έμπνευση για δημιουργία και μάθηση. Θα αναθεωρείτε για καιρό τις συναναστροφές και τις φιλικές σχέσεις σας. Ενώ θα διευρύνετε τα όνειρα και τον κύκλο σας. Καλή διάθεση για συνεργασίες.

Λέων Οικονομικές υποθέσεις

Ο Ήλιος και ο Άρης ενεργοποιούν τα οικονομικά και τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο και τα αδέλφια σας. Είστε στη συναισθηματική έξοδο από μια φάση στενόχωρη. Προχωρείτε σε μια φάση επιμορφωτική. Η Σελήνη από τον Τοξότη κάνει θετική όψη με την Αφροδίτη και σας δίνει κέφι, καλές συνεργασίες, ερωτικές ευκαιρίες. Καλύτερη συνεννόηση με τα παιδιά σας. Προσοχή στα εργασιακά και στην υγεία σας. Νομικές υποθέσεις βοηθιούνται από τύχη και διορθώσεις που θα φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα. Υποχρεώσεις και έξοδα από τη διαχείριση των οικονομικών πόρων άλλων ή του συζύγου.

Παρθένος Συναίσθημα και χρήμα

Ο Ερμής στο ζώδιό σας είναι σε πολύ καλό περιβάλλον και δίνει όλη τη δύναμή του. Ενεργοποιούνται προσωπικά θέματα υγείας αλλά και οικονομικά και αισθηματικά. Νιώθετε σαν να γεμίζει ξανά το συναισθηματικό σας ρεζερβουάρ και έχετε καλύτερη διάθεση. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου καταπιέζεστε από υποχρεώσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας αλλά και τους ανταγωνιστές. Οι του δευτέρου δεκαημέρου έχετε τύχη και διάθεση να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Οι του τρίτου θα έχετε ένα μεγάλο διάστημα ευεργετικών αλλαγών αλλά και ανατροπών. Το τέλος της εβδομάδας είναι προσοδοφόρο.

Ζυγός Απαλλαγή από ταλαιπωρία

Με τη βοήθεια του συντρόφου, των συνεργατών και των πελατών σας θα πορευθείτε αυτή την περίοδο. Νιώθετε ότι δεν θέλετε άλλες ασθένειες δικές σας ή και των δικών σας. Θέλετε κάτι νέο και αναζωογονητικό. Αν κάνετε λίγη υπομονή και προσέχετε κιόλας, τότε σε μερικές εβδομάδες θα συνέλθετε. Η κότα με το χρυσό αυγό είναι ο σύντροφός ή κάποια τράπεζα που θα σας προσφέρει οικονομική βοήθεια. Κάποιοι ενδοιασμοί δεν θα λείψουν σε θέματα ακινήτων και οικονομικών πόρων τρίτων που ίσως διαχειρίζεστε. Τα γενέθλιά σας ξεκινούν τώρα και είστε σούπερ ενεργοποιημένοι.

Σκορπιός Πλούσιο παρασκήνιο

Θα επικρατήσει το ανορθόδοξο σενάριο σε αυτή την περίπτωσή σας. Έχετε τα τυχερά σας αλλά και απώλειες. Συνάμα έχετε την υποστήριξη Θεού και ανθρώπων. Οι συναναστροφές και οι συμφωνίες σας γίνονται με άτομα που έχουν εκτόπισμα. Η εβδομάδα ξεκινάει με πλούσιο παρασκήνιο και εύνοια σε θέματα που έχουν να κάνουν με εσάς προσωπικά. Τα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Ένας έρωτας προχωρεί μετ’ εμποδίων. Η υγεία που απασχολεί μερικούς φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα. Πολλά από τα θέματα που επιδιώκετε θα σταθεροποιηθούν. Το τέλος της εβδομάδος είναι το πιο χαρακτηριστικό και θα σας δώσει ξεχωριστή δύναμη.

Τοξότης Βαδίστε με προσοχή

Έχοντας ακόμα την έννοια σας στους γονείς και τους ηλικιωμένους θα περάσει αυτή η εβδομάδα. Ο ανάδρομος Δίας προειδοποιεί για ατυχήματα στην οδήγηση και στα ταξίδια. Ο Ποσειδωνίας σας μπλέκει σε απατηλές καταστάσεις, ενώ η Αφροδίτη στον Λέοντα σας κάνει να ερωτεύεστε αλλά και να θέλετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας προς χάριν του έρωτα. Η συνήθης τύχη σας δεν λειτουργεί. Δεν έχει χαλάσει το τυχερό φυλαχτό σας. Απλώς έχει έρθει η ώρα να φιλοσοφήσετε ξανά και να αλλάξετε τον τρόπο που θεωρείτε κάποια πράγματα. Ακόμη και μικρές αλλαγές είναι ουσιαστικές.

Αιγόκερως Προετοιμαστείτε για τα καλύτερα

Τα καλύτερα ήρθαν για εσάς. Ίσως χρειάζεται να προετοιμαστείτε για πράγματα που θα σας ενδυναμώσουν, ειδικά εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Οι αναπάντεχες αλλαγές θα είναι μέσα στο σενάριο της ζωής σας. Του δευτέρου δεκαημέρου είστε σε μια τυχερή φάση. Η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα ίσως σας φέρει κατά πρόσωπο με τις φοβίες σας. Θα αντλήσετε πολλή δύναμη από την ψυχή σας. Προβλέπεται να καταφέρετε πολλά. Ο Κρόνος παίζει με την ψυχολογία σας αλλά και σταθεροποιεί τα σχέδιά σας. Διαχειριστείτε σωστά τη δύναμη και τις δυνατότητές σας, καθώς και ένα νομικό θέμα.

Υδροχόος Απόδοση δικαιοσύνης

Παρατηρείτε ότι τα αισθηματικά σας αποθέματα αλλά και τα οικονομικά σας έχουν διοχετευθεί σε τομείς που έχουν για εσάς ιδιαίτερη σημασία. Κοινωνικά θέματα σας απασχολούν. Βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή. Έχετε όμως να αντιμετωπίσετε ένα ζοφερό παρασκήνιο που ίσως έρχεται από το παρελθόν σας. Κρυφές συναντήσεις και συμφωνίες. Κάποια από εσάς είστε ρομαντικοί ιδεαλιστές και ονειροπόλοι. Αυτό όμως δεν εφαρμόζεται πρακτικά στην παρούσα πραγματικότητα. Μην επιλέγετε την αποστασιοποίηση, αλλά τη συμμετοχή σας στα κοινά, που τόσο σας αρμόζει. Ο Ήλιος στον Ζυγό σας ενεργοποιεί και η Σελήνη στον Σκορπιό αποκαλύπτει ότι η υπόγεια είναι καλύτερη οδός.

Ιχθύες Ξεπερνώντας τις δοκιμασίες

Ίσως σαν τον μάγο ή τη μάγισσα βγάζετε συνεχώς λύσεις σαν λαγούς από το καπέλο σας. Ίσως αυτή η αστείρευτη φαντασία σας σώζει πάντα κάθε στιγμή. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου ζορίζεστε από ευθύνες που σας φέρνει ο Κρόνος. Του τρίτου δεκαημέρου πλέετε σε πελάγη ονείρου και έμπνευσης. Ο Θεός είναι πάντα βοηθός σε ό,τι και να κάνετε. Είστε λοιπόν στον κόσμο που έχετε δημιουργήσει εσείς για τον εαυτό σας. Η εβδομάδα ξεκινά με καλές αποδόσεις σε νομικά θέματα. Συναισθηματικά και οικονομικά είστε τυχεροί. Το περιβάλλον σάς στηρίζει. Αλλαγές γίνονται για το καλό σας.


 

Σελήνη* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας