2:43 Τετάρτη 22 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Στον «αέρα» η ακρόαση για την Καϊλή λόγω της απεργίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων στο Βέλγιο

Στον «αέρα» η ακρόαση για την Καϊλή λόγω της απεργίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων στο Βέλγιο

O Μιχάλης Δημητρακόπουλος  ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή δήλωσε σήμερα  – επιβεβαιώνοντας το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του dikastikoreportaz.gr  – πως δεν είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί σήμερα η ακρόαση για να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση της Εύας Καϊλή.

Η ευρωβουλευτής αναμενόταν να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον Βέλγων δικαστών. Όμως, ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι λόγω απεργίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις Βρυξέλλες, έχει προκύψει ζήτημα για τη μεταγωγή της κ. Καϊλή.

«Οι δικηγόροι της (στο Βέλγιο) της είπαν ότι μπορεί να γίνει η ακρόαση και χωρίς την παρουσία της. Χθες το βράδυ μίλησα μαζί της και της είπα ότι δεν είναι σωστό τη στιγμή που εξαρτάται από αυτό το δικαστήριο η προσωπική της ελευθερία, να γίνει μέσω συνηγόρων. Να ζητήσουμε αναβολή για την άλλη Τρίτη», δήλωσε ο κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο δικηγόρος σημείωσε πως ενημέρωσε και τον Βέλγο συνάδελφό του πως η γνώμη του είναι να μην γίνει σήμερα η ακρόαση, καθώς πρέπει να είναι παρούσα η Εύα Καϊλή για «να δώσει μάχη». «Άρα δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει σήμερα η διαδικασία», συμπλήρωσε και σημείωσε ότι σε περίπτωση αναβολής, η ευρωβουλευτής θα παραμείνει υπό κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Απεργία σωφρονιστικών στο Βέλγιο. Αναβολή της ακρόασης για την Εύα Καϊλή

Εύα Καϊλή: Η ώρα της κρίσης για την ευρωβουλεύτρια – Πού πετάει το «μπαλάκι» των ευθυνών

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας